reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
co oznacza wziąć dwie opieki? Dwie opiekunki?:D
dwa dodatkowe dni wolnego tzw opieka na zdrowe dzieci :)

Anastazja, ja męczyłam się trzy dni z mega katarem , tony chusteczek zuzyłam , tylko domowymi sposobami się leczyłam - miód, czosnek , maliny , cytryna , nawet kropli do nosa nie można wg ulotki

Ostatnia edycja:
Nieśmiało się witam ;)
pierwszy test zrobiony w blue monday- druga jasna kreska, na drugi dzień już gruba krecha od razu :)
bete tez zrobiłam bo nie wierzyłam -1200 w 32DC, 2400 w 34 DC
termin wychodzi na 29 września OM 23 grudnia

w domu juz dwie córki, ale z mężem prawie od dwóch lat staraliśmy się o kolejne maleństwo, , troche byłam stymulowana Clostilbegyem, a teraz juz całkiem odpuściłam - pogodziłam się , że juz będziemy we czwórkę :)

Gratulacje . Ja OM 1 grudnia, też odpuscilismy, bo stwierdziliśmy ze coś ze mną nie tak. Postanowiłam zadbać o siebie i 5 grudnia poszłam zrobić sobie badania tarczyca, prolaktyna itp. I prolaktyna wyszla mi za znowu za wysoka (kiedyś 1.5 roku brałam dostinex) , więc stwierdziłam że po nowym roku biorę się za siebie i idę do endokrynologa, a tu bach po nowym roku mogłam iść potwierdzić ciążę

Dziewczyny powiedzcie od którego tygodnia ciąży jesteście na L4 albo planujecie być???
Ja planuję po USG serduszkowym pożegnać się ze szkołą i zarazkami na czas ciąży. A wy?

reklama
Dziewczyny powiedzcie od którego tygodnia ciąży jesteście na L4 albo planujecie być???
Ja planuję po USG serduszkowym pożegnać się ze szkołą i zarazkami na czas ciąży. A wy?
Ja też pracuje w szkole, ale pewnie dociagne do czerwca. Znaleźć nauczyciela będzie ciężko na moje miejsce, a nie chce robić dyrekcji kłopotów.

Do góry