reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Może ja tego nie rozumiem, bo jeszcze tego nie zaznałam. Tzn. owszem, miewam momenty, że leże i nagle marzę o popkornie, ale ja tak mam na co dzień [emoji14] Może dlatego nie widzę różnicy.
A ja mam takie zdanie na temat zachcianek jak Ty :) tzn zgadzam się z dziewczynami że organizm domaga się pewnych rzeczy i trzeba go słuchać, ale nie w kwestii czekolady, lodów i chipsów... i też nie chodzi mi o to żeby sobie na nic nie pozwalać ;) ale właśnie jak słyszę czasem o znajomych które mają zachcianki i co drugi dzień objadają się lodami i czekoladą to myślę że słabo tak. Potem 25 kg na plusie. I jeszcze ta chemia ładowana w maluszka.

Czy jest tu jakaś mama październikowa? Bo czekam na październikowe forum :)

reklama
A ja mam takie zdanie na temat zachcianek jak Ty :) tzn zgadzam się z dziewczynami że organizm domaga się pewnych rzeczy i trzeba go słuchać, ale nie w kwestii czekolady, lodów i chipsów... i też nie chodzi mi o to żeby sobie na nic nie pozwalać ;) ale właśnie jak słyszę czasem o znajomych które mają zachcianki i co drugi dzień objadają się lodami i czekoladą to myślę że słabo tak. Potem 25 kg na plusie. I jeszcze ta chemia ładowana w maluszka.

Czy jest tu jakaś mama październikowa? Bo czekam na październikowe forum :)
Ja też czekam na październikowe (być może będę jedna z nich? [emoji1696]) ktoś musi je stworzyć [emoji4]

Sylhia polecam Ci zrobić badania m.in genetyczne w kierunku trombofilii - możesz mieć jakąś mutacje i skłonności do zakrzepicy. Mi wyszła mutacja jednego z tych genów i po 2 obumarlych ciazach trzecią ciążę miałam prowadzona na heparynie(zastrzyki przeciwzakrzepowe) i donosilam:*
Lekarz prowadzący w szpitalu mówił mi o jakiś badaniach ale w tym szoku i strachu nie zapamiętalam ale na pewno zrobię wszystkie możliwe badania by znaleźć przyczynę

reklama
Dziewczyny znalazłam sposób na moje mdłości [emoji23] poleciła mi go męża siostra.. Jak czuje ze mi nie dobrze pije zimne mleko z lodówki [emoji3] na początku bałam się, że zaszkodzi jeszcze bardziej ale jednak zadziałało [emoji3]

Do góry