@Sylhia000 bardzo mi przykro. Trzymam kciuki aby udało się znaleźć przyczynę i szybką reakcją wyeliminować problem. A najważniejsze aby kolejna ciąża przebiegała bez problemu! Trzymaj się! [emoji11]
Dziewczyny każda z nas ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale jesteśmy tutaj aby się wspierać w tych lepszych, a czasem gorszych chwilach, a nie naskakiwać i oczerniać. Każdy organizm kobiety jest inny i jedna nie oprze się zachciankom i przytyje kilkanaście kilogramów, a druga będzie się objadać i przytyje tyle co maluch rośnie [emoji39] może też być przecież w drugą stronę starać się i ograniczać a i tak kilogramy będą szły w górę. To co jemy to nasze sumienie, a wszystko jest dla ludzi w zdrowych ilościach [emoji6] nie oszukujmy też się...jeśli samemu nie wyhodujesz to Bio czy nie Bio nie wiadomo do końca jakiej jest to jakości. Chemia jest wszędzie, w takich czasach żyjemy i trzeba jakoś z tym żyć. Ja uwielbiam słodycze i jeśli mam ochote, to sobie nie odmowie[emoji39]
Są dni co mogłabym ciągle jeść, a są i takie co apetytu mi brak i jem tyle co potrzeba. W poprzedniej ciąży przytylam 10kg. A w tej...początki mam ciężkie, często rano i wieczorem mnie mdli, więc najchętniej nic bym nie jadła... Ale za to np wczoraj w ciągu dnia chodziłam jak nakręcona aby coś jeść... A to słodkie a to śledzik[emoji39]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego poranka [emoji6]