reklama
Ania23081991
Fanka BB :)
Robię u doktor Agnieszki Nocuń (polecona mi przez moją gin).A gdzie w Krakowie będziesz robić?
HappyBabyMama
Moje dziecko tez dziś pobudka 6:20
martoosia04
Od jutra u nas powrot do szkoły [emoji1316][emoji322]
Hej dziewczyny a moje dziecko dzisiaj u babci spało hehe
Z papierosami to tak że 1 ciąży od razu mnie odrzucilo, a teraz musiałam trochę się nacierpiec żeby przestać palić ale suma sumarum jest już ok....uff...
Ja dzisiaj na obiad do rodziców , więc mam luzik
Z papierosami to tak że 1 ciąży od razu mnie odrzucilo, a teraz musiałam trochę się nacierpiec żeby przestać palić ale suma sumarum jest już ok....uff...
Koko88
U nas ferie dopiero za 2 tygodnie. Dlatego obraliśmy ulubiony kierunek Ślązaków zanim się zjada gromadnie. Ale za to w ferie dzieć będzie siedział w domu, bo ze względu na swoje problemy żywieniowe grupy łączone w przedszkolu tylko pogorszyłoby jego sytuacje ^^
Ann89
O matko przypomniałaś mi jak mnie w drugiej ciąży odrzuciło od tych orzeszkow ziemnych w panierce. Już na sam zapach leciałam do łazienki [emoji23]W poprzedniej ciąży odrzucało mnie tylko od orzeszków ziemnych. Nie mogłam znieść ich obecności w pokoju, w którym przebywałam. Teraz też nie mam większych problemów z apetytem. Orzeszki testowałam i teraz zapach mi nie przeszkadza, mogę też je jeść. Tylko od herbaty mnie odrzuca. Jeszcze zanim wiedziałam o ciąży przestałam pić, bo jakaś niedobra się zrobiła.
Ann89
Mnie też na szczęście odrzuciło od fajek. Myslalam że będę przezywac katusze a tu wogole nic a nic mnie nie ciągnie, ba na sam zapach mi nie dobrzeHej dziewczyny a moje dziecko dzisiaj u babci spało hehe
Ja uwielbiam kawę, potrafilam wypić z 5-6dziennie. Teraz pije jedną czarną i jedną latte.
reklama
Ann89
W aptece są jeszcze syropyy dla kobiet w ciąży typu prenatal coś tam. Kup, może też pomoże. Ja b się wysmarowała jeszcze Amolem, właśnie klatkę piersiową i pod kołderkę.Byłam w szpitalu , źle się czuje piecze mnie w płucach , lekarz powiedział że to zwykłe przeziębienie . kazał kupić sobie rutinoscorbin wapno i paracetamol