reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja w Łodzi dwa lata temu też 400zł płaciłam za usg+pappa, mam nadzieję że nic się nie zmieniło :)

Mojej córce coś sie poprzestawiało i wstaje o 6:30, no zdecydowanie min godzina za wcześnie [emoji849]

reklama
Hej dziewczyny:) a moje dziecko dzisiaj u babci spało hehe

Z papierosami to tak że 1 ciąży od razu mnie odrzucilo, a teraz musiałam trochę się nacierpiec żeby przestać palić;) ale suma sumarum jest już ok....uff...

Ja dzisiaj na obiad do rodziców , więc mam luzik:)

U nas ferie dopiero za 2 tygodnie. Dlatego obraliśmy ulubiony kierunek Ślązaków zanim się zjada gromadnie. Ale za to w ferie dzieć będzie siedział w domu, bo ze względu na swoje problemy żywieniowe grupy łączone w przedszkolu tylko pogorszyłoby jego sytuacje ^^

W poprzedniej ciąży odrzucało mnie tylko od orzeszków ziemnych. Nie mogłam znieść ich obecności w pokoju, w którym przebywałam. Teraz też nie mam większych problemów z apetytem. Orzeszki testowałam i teraz zapach mi nie przeszkadza, mogę też je jeść. Tylko od herbaty mnie odrzuca. Jeszcze zanim wiedziałam o ciąży przestałam pić, bo jakaś niedobra się zrobiła.
O matko przypomniałaś mi jak mnie w drugiej ciąży odrzuciło od tych orzeszkow ziemnych w panierce. Już na sam zapach leciałam do łazienki [emoji23]

Byłam w szpitalu , źle się czuje piecze mnie w płucach , lekarz powiedział że to zwykłe przeziębienie . kazał kupić sobie rutinoscorbin wapno i paracetamol

Hej dziewczyny:) a moje dziecko dzisiaj u babci spało hehe

Z papierosami to tak że 1 ciąży od razu mnie odrzucilo, a teraz musiałam trochę się nacierpiec żeby przestać palić;) ale suma sumarum jest już ok....uff...

Ja dzisiaj na obiad do rodziców , więc mam luzik:)
Mnie też na szczęście odrzuciło od fajek. Myslalam że będę przezywac katusze a tu wogole nic a nic mnie nie ciągnie, ba na sam zapach mi nie dobrze

Ja uwielbiam kawę, potrafilam wypić z 5-6dziennie. Teraz pije jedną czarną i jedną latte.

reklama
Byłam w szpitalu , źle się czuje piecze mnie w płucach , lekarz powiedział że to zwykłe przeziębienie . kazał kupić sobie rutinoscorbin wapno i paracetamol
W aptece są jeszcze syropyy dla kobiet w ciąży typu prenatal coś tam. Kup, może też pomoże. Ja b się wysmarowała jeszcze Amolem, właśnie klatkę piersiową i pod kołderkę.

Do góry