reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja w Łodzi dwa lata temu też 400zł płaciłam za usg+pappa, mam nadzieję że nic się nie zmieniło :)

Mojej córce coś sie poprzestawiało i wstaje o 6:30, no zdecydowanie min godzina za wcześnie [emoji849]

reklama
Hej dziewczyny:) a moje dziecko dzisiaj u babci spało hehe

Z papierosami to tak że 1 ciąży od razu mnie odrzucilo, a teraz musiałam trochę się nacierpiec żeby przestać palić;) ale suma sumarum jest już ok....uff...

Ja dzisiaj na obiad do rodziców , więc mam luzik:)

U nas ferie dopiero za 2 tygodnie. Dlatego obraliśmy ulubiony kierunek Ślązaków zanim się zjada gromadnie. Ale za to w ferie dzieć będzie siedział w domu, bo ze względu na swoje problemy żywieniowe grupy łączone w przedszkolu tylko pogorszyłoby jego sytuacje ^^

W poprzedniej ciąży odrzucało mnie tylko od orzeszków ziemnych. Nie mogłam znieść ich obecności w pokoju, w którym przebywałam. Teraz też nie mam większych problemów z apetytem. Orzeszki testowałam i teraz zapach mi nie przeszkadza, mogę też je jeść. Tylko od herbaty mnie odrzuca. Jeszcze zanim wiedziałam o ciąży przestałam pić, bo jakaś niedobra się zrobiła.
O matko przypomniałaś mi jak mnie w drugiej ciąży odrzuciło od tych orzeszkow ziemnych w panierce. Już na sam zapach leciałam do łazienki [emoji23]

Byłam w szpitalu , źle się czuje piecze mnie w płucach , lekarz powiedział że to zwykłe przeziębienie . kazał kupić sobie rutinoscorbin wapno i paracetamol

Hej dziewczyny:) a moje dziecko dzisiaj u babci spało hehe

Z papierosami to tak że 1 ciąży od razu mnie odrzucilo, a teraz musiałam trochę się nacierpiec żeby przestać palić;) ale suma sumarum jest już ok....uff...

Ja dzisiaj na obiad do rodziców , więc mam luzik:)
Mnie też na szczęście odrzuciło od fajek. Myslalam że będę przezywac katusze a tu wogole nic a nic mnie nie ciągnie, ba na sam zapach mi nie dobrze

Ja uwielbiam kawę, potrafilam wypić z 5-6dziennie. Teraz pije jedną czarną i jedną latte.

reklama
Byłam w szpitalu , źle się czuje piecze mnie w płucach , lekarz powiedział że to zwykłe przeziębienie . kazał kupić sobie rutinoscorbin wapno i paracetamol
W aptece są jeszcze syropyy dla kobiet w ciąży typu prenatal coś tam. Kup, może też pomoże. Ja b się wysmarowała jeszcze Amolem, właśnie klatkę piersiową i pod kołderkę.

Do góry