reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziewczyny . Teraz moja mama trafiła do szpitala z ostrym zapaleniem płuc cały dzień chodziłam koło niej i się nią opiekowała póki nie trafiła do szpitala. A teraz zaczęłam kaszleć i pobolewa mnie w płucach . Boje się o sobie i o dziecko jestem 6-7tdz. Co robić ?

reklama
Whew No musisz ość do lekarza jak kaszlesz mocno. Jedyne co możesz zrobić. A teraz herbata z cytryna i miodem może syrop z cebuli i do lozka

Nie było mnie kilka dni widzę, że sporo się działo spróbuje nadgonić w wolnej chwili :)
U nas póki co jest Oki :) Niestety wyszły mi wyniki tarczycy poza normą i dostałam jeden hormon, muszę łykać jedną tabletkę dziennie :(
Jutro lecimy na 5 dni mam nadzieje, że wszystko bedzie Oki, ginekolog dał przyzwolenie na krotki lot, tylko ominie mnie oglądanie krateru Wezywiusza a na to najbardziej czekałam No ale trudno :p wrócimy za kilka lat z młodym obejrzeć krater ;)

Nie było mnie kilka dni widzę, że sporo się działo spróbuje nadgonić w wolnej chwili :)
U nas póki co jest Oki :) Niestety wyszły mi wyniki tarczycy poza normą i dostałam jeden hormon, muszę łykać jedną tabletkę dziennie :(
Jutro lecimy na 5 dni mam nadzieje, że wszystko bedzie Oki, ginekolog dał przyzwolenie na krotki lot, tylko ominie mnie oglądanie krateru Wezywiusza a na to najbardziej czekałam No ale trudno :p wrócimy za kilka lat z młodym obejrzeć krater ;)
Mi też wyszły złe wyniki tarczycy, na szczęście wszystko zaczęło sie po Euthyrox'ie unormowywać i z dzidzią narazie w porządku.

reklama
@whew_o dbaj o siebie, trzymam kciuki za Ciebie i mamę!
@jurkovska zycze udanych ferii w Italii :)
@Klaudia278 ja chce takie urządzonko! :D generalnie mogłabym podglądać brzuch codziennie, wtedy byłabym spokojniejsza.
Kara chyba miała na myśli, ze ma chcice na fajkę, co nie koniecznie oznacza ze ta chcice spełnia ;)
Dzień dobry wszystkim i miłej niedzieli!

Do góry