reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

W aptece są jeszcze syropyy dla kobiet w ciąży typu prenatal coś tam. Kup, może też pomoże. Ja b się wysmarowała jeszcze Amolem, właśnie klatkę piersiową i pod kołderkę.
Dziękuję zapytam . Wszystko mnie boli :( ustać na własnych siłach nie mogę . Przypadkiem Amol nie wycofali ?

reklama
@Ann89 no...a ja nie miałam tym razem tak fajnie ehh...ogólnie beznadziejny nałóg :(

@whew_o najważniejsze że nie płuca albo oskrzela! Są syropy z tej linii na kaszel gardło i spray do nosa:) mam na gardło i o dziwo mi pomógł...

Dziękuję zapytam . Wszystko mnie boli :( ustać na własnych siłach nie mogę . Przypadkiem Amol nie wycofali ?
Ostatnio widziałam reklamę w tv więc chyba raczej jeszcze jest ;)

Dziewczynki a co polecacie dla dziecka na kaszel? Mój młody zaczyna chyrlać, ma katar ale muszę go gonić do wydmuchiwania nosa i spływa mu to do gardla :/ mam flegamine w domu ale na to raczej chyba za wczesnie.

Dziewczynki a co polecacie dla dziecka na kaszel? Mój młody zaczyna chyrlać, ma katar ale muszę go gonić do wydmuchiwania nosa i spływa mu to do gardla :/ mam flegamine w domu ale na to raczej chyba za wczesnie.[/QUOTE]

Nam zazwyczaj przepisuje inhalacje z mucosolvanem i pecto drill w syropie.

Witam wrześniowe mamy.
W tą środę miałam pierwsze USG. to moja pierwsza ciąża. Orientacyjny termin 22.09
to.jpg

Witam wrześniowe mamy.
W tą środę miałam pierwsze USG. to moja pierwsza ciąża. Orientacyjny termin 22.09
Zobacz załącznik 937453

Gratulacje! Pamietam moje pierwsze usg i pierwsze zdjęcie, które dostałam. Niesamowite uczucie! Teraz kolejne usg 1.02. a ja już nie mogę się doczekać!

Dziewczyny komu już powiedziałyście o ciąży? Ja jeszcze nikomu, oczywiście oprócz mojego faceta [emoji4] Dzisiaj idziemy na kolacje z jego rodzicami, najpierw chcieliśmy im powiedzieć ale teraz jednak zdecydowaliśmy, że dopiero po 12 tygodniu! Rodzinie z mojej strony też tak planujemy powiedzieć. W pracy też zamierzam dopiero po 12 tygodniu szefa poinformować. A jak to jest u was?

Teraz kolejne usg 1.02. a ja już nie mogę się doczekać!

Dziękuję :) Moja kolejna wizyta jest umówiona na 6.02.

Dziewczyny komu już powiedziałyście o ciąży? Ja jeszcze nikomu, oczywiście oprócz mojego faceta [emoji4] Dzisiaj idziemy na kolacje z jego rodzicami, najpierw chcieliśmy im powiedzieć ale teraz jednak zdecydowaliśmy, że dopiero po 12 tygodniu! Rodzinie z mojej strony też tak planujemy powiedzieć. W pracy też zamierzam dopiero po 12 tygodniu szefa poinformować. A jak to jest u was?

Z mężem zdecydowaliśmy że rodzinie powiemy dopiero wtedy gdy będziemy się czuć komfortowo z powiadomieniem wszystkich jej członków, a że mamy w rodzinie jedną problematyczną osobę, to będziemy się chwalić dopiero po 12-14 tygodniu. Tylko mamie musiałam powiedzieć wcześniej, bo potrzebuje kogoś pod telefonem kto będzie mnie uspokajał przy moim bardzo złym samopoczuciu w pierwszej ciąży.

reklama
Do góry