reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk :)
@Moni88_wro witaj! Podzielisz się z nami wieściami z głębi brzuszka? ;) ja tez jestem rocznik 88, na dodatek z września wiec urodzę już mając 31 ;)

Hej dziewczynki, ja po USG i jest serduszko [emoji7] ciąża młodsza wg USG na 6tc3dc, a termin porodu przesunął się na 15.09.
Czuję jak te emocje z ostatnich dni że mnie schodzą :)

@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk :)
@Moni88_wro witaj! Podzielisz się z nami wieściami z głębi brzuszka? ;) ja tez jestem rocznik 88, na dodatek z września wiec urodzę już mając 31 ;)
ja z czerwca, więc też bede miala 31 ;-) chyba zaliczam się już do starych pierwiastek :D? wieści narazie brak, tzn byłam w u lekarza ponad tydzień temu, ale niestety poza pogrubioym endometrium czy jakoś tak, nic nie było widać. ciąże potwierdziło beta HCG- tak więc póki co czekam ..

Hej dziewczynki, ja po USG i jest serduszko [emoji7] ciąża młodsza wg USG na 6tc3dc, a termin porodu przesunął się na 15.09.
Czuję jak te emocje z ostatnich dni że mnie schodzą :)
Dalej idziemy łeb w łeb [emoji16] u mnie wczoraj była taka sytuacja ....
Też miałaś ostatnia @ 01.12 ? I beta chyba też podobna była?[emoji848]

Gratuluję serduszka [emoji7]

20190123_144954.jpeg

Hej dziewczyny, ja już się powoli szykuje na wizytę. Dziś od rana dokuczają mi mdłości, a już myslalam ze mnie to ominie...
Powoli bierze mnie stres przed wizyta...

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :) trzymam moooocno kciuki i czekamy na dobre nowiny ;) znowu ekscytujący dzień:)

@Moni88_wro @Koko88 ja też 88(widać po nicku hehe) ja 31 mam w lipcu ;) a pomyśleć że czuje się na 25 ;) no może nie ostatnio bo mdłości i mnie dopadły i zmęczenie itp....masakra!

Do góry