Cześć dziewczyny. Mam 30 lat, pierwszy bejbik w drodze ( 6 tydzień ) . Stresuje się ogromnie, ale widzę, że nie jestem sama.
reklama
Koko88
Fanka BB :)
@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk
@Moni88_wro witaj! Podzielisz się z nami wieściami z głębi brzuszka? ja tez jestem rocznik 88, na dodatek z września wiec urodzę już mając 31
@Moni88_wro witaj! Podzielisz się z nami wieściami z głębi brzuszka? ja tez jestem rocznik 88, na dodatek z września wiec urodzę już mając 31
Ann89
Ja rocznik 89@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk
ja z czerwca, więc też bede miala 31 ;-) chyba zaliczam się już do starych pierwiastek ? wieści narazie brak, tzn byłam w u lekarza ponad tydzień temu, ale niestety poza pogrubioym endometrium czy jakoś tak, nic nie było widać. ciąże potwierdziło beta HCG- tak więc póki co czekam ..@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk
Super wieści Mam nadzieję, że ja też dzisiaj serduszko zobaczęHej dziewczynki, ja po USG i jest serduszko [emoji7] ciąża młodsza wg USG na 6tc3dc, a termin porodu przesunął się na 15.09.
Czuję jak te emocje z ostatnich dni że mnie schodzą
Lovi23
Dalej idziemy łeb w łeb [emoji16] u mnie wczoraj była taka sytuacja ....Hej dziewczynki, ja po USG i jest serduszko [emoji7] ciąża młodsza wg USG na 6tc3dc, a termin porodu przesunął się na 15.09.
Czuję jak te emocje z ostatnich dni że mnie schodzą
Też miałaś ostatnia @ 01.12 ? I beta chyba też podobna była?[emoji848]
Gratuluję serduszka [emoji7]
Klauduśka23
Hej dziewczyny, ja już się powoli szykuje na wizytę. Dziś od rana dokuczają mi mdłości, a już myslalam ze mnie to ominie...
Powoli bierze mnie stres przed wizyta...
Powoli bierze mnie stres przed wizyta...
reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach trzymam moooocno kciuki i czekamy na dobre nowiny znowu ekscytujący dzień
@Moni88_wro @Koko88 ja też 88(widać po nicku hehe) ja 31 mam w lipcu a pomyśleć że czuje się na 25 no może nie ostatnio bo mdłości i mnie dopadły i zmęczenie itp....masakra!
@Moni88_wro @Koko88 ja też 88(widać po nicku hehe) ja 31 mam w lipcu a pomyśleć że czuje się na 25 no może nie ostatnio bo mdłości i mnie dopadły i zmęczenie itp....masakra!