reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Takie ulozenie to na dziewczynkę czy chlopca ? ;)
IMG_20190123_181454.jpeg

reklama
Dziewczyny a plamicie po usg ? Bo wczoraj to lekkie były (gin mowila ze mogę lekko plamic) ale dziś coraz większe są..;( już było tak dobrze, dziś musiałam coś załatwić, No i wczorajsza wyprawa na usg .. i znowu się martwię..

reklama
Dziewczyny a plamicie po usg ? Bo wczoraj to lekkie były (gin mowila ze mogę lekko plamic) ale dziś coraz większe są..;( już było tak dobrze, dziś musiałam coś załatwić, No i wczorajsza wyprawa na usg .. i znowu się martwię..
Ja akurat nie...a nie możesz do niej zadzwonić? Możliwe że po badaniu. Ja miałam wczoraj cytologie robiona i mi powiedział że mogą być lekkie plamienia lub ból...leżeć i się nie ruszać Kochana!

Do góry