reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk :)
@Moni88_wro witaj! Podzielisz się z nami wieściami z głębi brzuszka? ;) ja tez jestem rocznik 88, na dodatek z września wiec urodzę już mając 31 ;)

Hej dziewczynki, ja po USG i jest serduszko [emoji7] ciąża młodsza wg USG na 6tc3dc, a termin porodu przesunął się na 15.09.
Czuję jak te emocje z ostatnich dni że mnie schodzą :)

@Paula0606 ja wizytuje o 18:30. Większość z Mamus już widziała serduszka a ja liczę ze zobaczę dziś chociaż pęcherzyk :)
@Moni88_wro witaj! Podzielisz się z nami wieściami z głębi brzuszka? ;) ja tez jestem rocznik 88, na dodatek z września wiec urodzę już mając 31 ;)
ja z czerwca, więc też bede miala 31 ;-) chyba zaliczam się już do starych pierwiastek :D? wieści narazie brak, tzn byłam w u lekarza ponad tydzień temu, ale niestety poza pogrubioym endometrium czy jakoś tak, nic nie było widać. ciąże potwierdziło beta HCG- tak więc póki co czekam ..

Hej dziewczynki, ja po USG i jest serduszko [emoji7] ciąża młodsza wg USG na 6tc3dc, a termin porodu przesunął się na 15.09.
Czuję jak te emocje z ostatnich dni że mnie schodzą :)
Dalej idziemy łeb w łeb [emoji16] u mnie wczoraj była taka sytuacja ....
Też miałaś ostatnia @ 01.12 ? I beta chyba też podobna była?[emoji848]

Gratuluję serduszka [emoji7]

20190123_144954.jpeg

Hej dziewczyny, ja już się powoli szykuje na wizytę. Dziś od rana dokuczają mi mdłości, a już myslalam ze mnie to ominie...
Powoli bierze mnie stres przed wizyta...

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :) trzymam moooocno kciuki i czekamy na dobre nowiny ;) znowu ekscytujący dzień:)

@Moni88_wro @Koko88 ja też 88(widać po nicku hehe) ja 31 mam w lipcu ;) a pomyśleć że czuje się na 25 ;) no może nie ostatnio bo mdłości i mnie dopadły i zmęczenie itp....masakra!

Do góry