reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Na czczo znaczy bez jedzenia:) ale wypić chociaż szklankę wody wieczorem i rano trzeba. Żeby krew nie była gęsta to samo z moczem. Lekarz sportowy syna mi to ostatnio tłumaczył...
Ja na badania się wybieram jutro ;)

A mi do tej pory nikt tego nie wyjaśnił nigdy. Piłam wodę, bo uznawałam, że to nie ma wpływu na wynik tego badania, ale nie wiedziałam, że to jest zalecane.

Dzięki za odpowiedzi [emoji3526] powiem Wam że od wczoraj nic jeść nie umiem... mąż zrobił śniadanie a ja podziubalam i większość zostawiłam... Jak u Was z jedzeniem?

Dzięki za odpowiedzi [emoji3526] powiem Wam że od wczoraj nic jeść nie umiem... mąż zrobił śniadanie a ja podziubalam i większość zostawiłam... Jak u Was z jedzeniem?
U mnie też apetyt jakby się zmniejszyl od paru dni, muszę w siebie wmuszac żeby siebie nie glodzic, to nie przez mdłości, bo ich nie mam [emoji848]

Jakie wam badania zlecil lekarz ?

U mnie od samego początku apetyt znacznie mniejszy niż przed ciążą, jem z rozsądku, a widok jedzenia działa na mnie odpychająco. Mdłości w ogóle nie mam, więc tym bardziej ten stan mnie zaskakuje.

Jakie wam badania zlecil lekarz ?

Morfologia, mocz, glukoza, TSH, Toxo, WR, PTA.

reklama
Do góry