Lovi23
Fanka BB :)
Oczywiście, na czczo. Wypić coś chyba nawet trzeba żeby krew dobrze leciala [emoji39]Dziewczyny rozumiem że jak badam glukozę to bez jedzenia rano? Wypić coś mogę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, na czczo. Wypić coś chyba nawet trzeba żeby krew dobrze leciala [emoji39]Dziewczyny rozumiem że jak badam glukozę to bez jedzenia rano? Wypić coś mogę?
Chyba jak na czczo to nawet sie nie pije.Dziewczyny rozumiem że jak badam glukozę to bez jedzenia rano? Wypić coś mogę?
Mi też kiedyś lekarz tak tłumaczyłNa czczo znaczy bez jedzenia ale wypić chociaż szklankę wody wieczorem i rano trzeba. Żeby krew nie była gęsta to samo z moczem. Lekarz sportowy syna mi to ostatnio tłumaczył...
Ja na badania się wybieram jutro
U mnie też apetyt jakby się zmniejszyl od paru dni, muszę w siebie wmuszac żeby siebie nie glodzic, to nie przez mdłości, bo ich nie mam [emoji848]Dzięki za odpowiedzi [emoji3526] powiem Wam że od wczoraj nic jeść nie umiem... mąż zrobił śniadanie a ja podziubalam i większość zostawiłam... Jak u Was z jedzeniem?
Dzięki za odpowiedzi [emoji3526] powiem Wam że od wczoraj nic jeść nie umiem... mąż zrobił śniadanie a ja podziubalam i większość zostawiłam... Jak u Was z jedzeniem?
Jakie wam badania zlecil lekarz ?