reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Na czczo znaczy bez jedzenia:) ale wypić chociaż szklankę wody wieczorem i rano trzeba. Żeby krew nie była gęsta to samo z moczem. Lekarz sportowy syna mi to ostatnio tłumaczył...
Ja na badania się wybieram jutro ;)

A mi do tej pory nikt tego nie wyjaśnił nigdy. Piłam wodę, bo uznawałam, że to nie ma wpływu na wynik tego badania, ale nie wiedziałam, że to jest zalecane.

Dzięki za odpowiedzi [emoji3526] powiem Wam że od wczoraj nic jeść nie umiem... mąż zrobił śniadanie a ja podziubalam i większość zostawiłam... Jak u Was z jedzeniem?

Dzięki za odpowiedzi [emoji3526] powiem Wam że od wczoraj nic jeść nie umiem... mąż zrobił śniadanie a ja podziubalam i większość zostawiłam... Jak u Was z jedzeniem?
U mnie też apetyt jakby się zmniejszyl od paru dni, muszę w siebie wmuszac żeby siebie nie glodzic, to nie przez mdłości, bo ich nie mam [emoji848]

Jakie wam badania zlecil lekarz ?

U mnie od samego początku apetyt znacznie mniejszy niż przed ciążą, jem z rozsądku, a widok jedzenia działa na mnie odpychająco. Mdłości w ogóle nie mam, więc tym bardziej ten stan mnie zaskakuje.

Jakie wam badania zlecil lekarz ?

Morfologia, mocz, glukoza, TSH, Toxo, WR, PTA.

reklama
Do góry