reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja się borykam ze skurczem żołądka. Od rana mnie boli i zmuszam się do jedzenia. Jak nie zjem to mam nudności wiec praktycznie cały czas podjadam jakieś wafle itp. Ale apetyt do kitu :/ już wazę 43,5 :/

reklama
Ja się borykam ze skurczem żołądka. Od rana mnie boli i zmuszam się do jedzenia. Jak nie zjem to mam nudności wiec praktycznie cały czas podjadam jakieś wafle itp. Ale apetyt do kitu :/ już wazę 43,5 :/

Ja tez schudłam, wczoraj ważyłam się do karty ciąży i waga 44,5 [emoji33] tez apetytu bark i zero mdłości.. jem na sile ;(

Ja się zmuszam do jedzenia z rozsądku...masakra..a jak nie zjem to mdłości mnie dopadają i tak w kółko...mi się waga wacha między 53 a 54kg..narazie nic nie przytyłam, ani nie schudłam hehe

A badania: mocz, morfologia, glukoza na czczo, anty Hbs, vdrl, toxo, grupa krwi, hcv, HIV, TSH i kiła hehe...więcej badań zleciła ta na NFZ.

Zapisałam się dzisiaj na badania prenatalne 13.02 to będzie równo 11+0 ... babka nie chciała terminu o tydzień przesunąć...dziwne...

Ostatnia edycja:
Ja się zmuszam do jedzenia z rozsądku...masakra..a jak nie zjem to mdłości mnie dopadają i tak w kółko...mi się waga wacha między 53 a 54kg..narazie nic nie przytyłam, ani nie schudłam hehe

A badania: mocz, morfologia, glukoza na czczo, anty Hbs, vdrl, toxo, grupa krwi, hcv, HIV, TSH i kiła hehe...więcej badań zleciła ta na NFZ.

Zapisałam się dzisiaj na badania prenatalne 13.02 to będzie równo 11+0 ... babka nie chciała terminu o tydzień przesunąć...dziwne...
Nie chciała przesunąć na 12tc ? Może miejsc już nie miała [emoji848]

Możliwe...idę na NFZ a tam się nie dyskutuje hehe..jest termin to go bierz i tyle. Zadzwonię jeszcze potem do gina czy ok bo do niego mam iść 12.02...

reklama
Do góry