reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

To ja chyba najgrubsza w tej grupie, hehe.

Hahaha i ja ;)

Ale co do apetytu to ja od kilku dni jem bo muszę, na mięso nie mogę patrzeć. W zasadzie mogłabym jeść tylko warzywa i owoce i twarożek z awokado, mój ulubiony ;) Mdłości małe są ale całe szczęście ciągle bez wymiotów

reklama
Dalej idziemy łeb w łeb [emoji16] u mnie wczoraj była taka sytuacja ....
Też miałaś ostatnia @ 01.12 ? I beta chyba też podobna była?[emoji848]

Gratuluję serduszka [emoji7]
Dokładnie @ 1.12 i pierwsza beta 62. Z tego co pamiętam ty miałaś prawie tak samo ;) a na kiedy masz tp teraz wg USG?
A to moje serduszko [emoji7]

Załączniki

• IMG_20190123_142151.jpeg
    IMG_20190123_142151.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :) trzymam moooocno kciuki i czekamy na dobre nowiny ;) znowu ekscytujący dzień:)

@Moni88_wro @Koko88 ja też 88(widać po nicku hehe) ja 31 mam w lipcu ;) a pomyśleć że czuje się na 25 ;) no może nie ostatnio bo mdłości i mnie dopadły i zmęczenie itp....masakra!

hehe :) mnie mdłosci aż tak nie łapią, ale męcze się strasznie i o 21 jestem już w łóżku . Do tego mam węch psa :D i trochę problemy jelitowe, wieczorem trudno mi zasnąć, mam wrażenie, że brzuch mi wybuchnie ;/ poza tym ok :)

Do góry