reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

To ja chyba najgrubsza w tej grupie, hehe.

Hahaha i ja ;)

Ale co do apetytu to ja od kilku dni jem bo muszę, na mięso nie mogę patrzeć. W zasadzie mogłabym jeść tylko warzywa i owoce i twarożek z awokado, mój ulubiony ;) Mdłości małe są ale całe szczęście ciągle bez wymiotów

reklama
Dalej idziemy łeb w łeb [emoji16] u mnie wczoraj była taka sytuacja ....
Też miałaś ostatnia @ 01.12 ? I beta chyba też podobna była?[emoji848]

Gratuluję serduszka [emoji7]
Dokładnie @ 1.12 i pierwsza beta 62. Z tego co pamiętam ty miałaś prawie tak samo ;) a na kiedy masz tp teraz wg USG?
A to moje serduszko [emoji7]

Załączniki

• IMG_20190123_142151.jpeg
    IMG_20190123_142151.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :) trzymam moooocno kciuki i czekamy na dobre nowiny ;) znowu ekscytujący dzień:)

@Moni88_wro @Koko88 ja też 88(widać po nicku hehe) ja 31 mam w lipcu ;) a pomyśleć że czuje się na 25 ;) no może nie ostatnio bo mdłości i mnie dopadły i zmęczenie itp....masakra!

hehe :) mnie mdłosci aż tak nie łapią, ale męcze się strasznie i o 21 jestem już w łóżku . Do tego mam węch psa :D i trochę problemy jelitowe, wieczorem trudno mi zasnąć, mam wrażenie, że brzuch mi wybuchnie ;/ poza tym ok :)

Do góry