reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Super wieści, ja dopiero 7.02 następna wizyta. Macie jakieś smaki/zachcianki? Ja mam ochotę na wszystko co niezdrowe chipsy, nachosy i inne chrupki ci maja tyle syfu z sobie ze szkoda gadać.
Ja mam cały czas mdłości i pomaga tylko jak coś zjem i wychodzi na to ze jem ciagle i az boje sie ze utyje milion kilogramów

reklama
Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że u was wszystko w porządku. Ja właśnie ze szpitala wróciłam. Niepowściągliwe wymioty, odwodnienie, kiepskie wyniki krwi. Potem nadrobię o ile dam radę. Dbajcie o siebie

Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że u was wszystko w porządku. Ja właśnie ze szpitala wróciłam. Niepowściągliwe wymioty, odwodnienie, kiepskie wyniki krwi. Potem nadrobię o ile dam radę. Dbajcie o siebie
Oj współczuję... Jakbym siebie z pierwszej ciąży widziała... W 10 tc był szpital, kroplówki... Masakra. W 3 tygodnie 4 kg mniej były...

Trzymaj się joasia000123 , jak ja się cieszę ze mam tylko mdłości , ale tez tak mam ze muszę jeść żebyś mnie nie mdlilo i wychodzi na to ze jem co godzinę . Słabo , bo jak tak dalej pójdzie to znowu przytyje 20 kg

Trzymaj się joasia000123 , jak ja się cieszę ze mam tylko mdłości , ale tez tak mam ze muszę jeść żebyś mnie nie mdlilo i wychodzi na to ze jem co godzinę . Słabo , bo jak tak dalej pójdzie to znowu przytyje 20 kg
No to ja mam identycznie. Nie wiem czym zastąpić te mdłości żeby nie utyc za bardzo. W poprzednich ciazach nie mialam tego problemu

Za mną chodzi chinczyk, ale z takimi pierozkami smazonymi i makaron slodko kwasny :D
Poza tym to tez zajadam mdłości, bo wtedy na chwile jest lepiej.

Dziewczyny gratuluje wizyt.
Marta zdrowka! Nie daj sie.
Joasia biedna wspolczuje :( odpoczywaj.

Uff , umówiona jestem w końcu na 6 lutego na 19:40 teraz mnie stres dopadnie [emoji6]

Dziewczyny bierzecie jeszcze coś oprócz kwasu foliowego ? Bo mi teraz ginekolog powiedział że jeszcze jakieś witaminki dla pierwszego trymestru . Polecacie coś ?
Ja polecam stronę Pana Tabletki ma porównanie wielu suplementów dla kobiet w ciąży i ogólnie mądrze pisze:)

reklama
Ja już tez po wizycie:) jeszcze u babci byłam ...

Dzidzia ma 2 cm, serduszko pięknie bije:) jeden krwiak się wchłonoł, drugi nie więc dalej leżeć i duphaston 3x1, karta ciąży założona(druga hehe), skierowanie na badania prenatalne też jest. Jutro dzwonić i się umawiać:)
Termin z USG na 28 sierpnia (za każdym razem inny to jest najlepsze hehe)

@1016lew to leżymy dalej:)
A ja brałam femibion 1, ale mi się skończył, a teraz mam próbki od gina pregna uno. Na jakiś czas starczy...

Jestem tak zmęczona że ledwo widzę...i do tego mnie żołądek zaczął bolećo_O

Do góry