reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
A dzisiaj do mnie przyszło takie cudo [emoji4]

U mnie jest masakra z dostaniem się do gina . Od dwóch dni dzwonię i próbuje się umówić na moją pierwszą wizytę i klops . Jeden mi powiedział że dopiero w marcu ma wolne terminy , drugi nie odbiera jeszcze następny że nie przyjmuje bo ma dużo już osób -,- totalna klapa a tutaj już wita u nas 6+1 Zobacz załącznik 935894Zobacz załącznik 935895
Ja też dziś 6t1d i nadal czekam na pierwszą wizytę

Ja też dziś 6t1d i nadal czekam na pierwszą wizytę
Uff , umówiona jestem w końcu na 6 lutego na 19:40 teraz mnie stres dopadnie [emoji6]

Dziewczyny bierzecie jeszcze coś oprócz kwasu foliowego ? Bo mi teraz ginekolog powiedział że jeszcze jakieś witaminki dla pierwszego trymestru . Polecacie coś ?

Ja mam wizyte na NFZ w czwartek to będzie 8+0 [emoji173]️ stwierdziłam, że pojde i niech zobaczy ginka czy jest ok, bo dzis miałam taki silny ból jakby prawego jajnika, że niesamowicie mocno mnie zgielo. I sie denerwuje ciut przez to.

Już jestem po wizycie, lekarz dokładnie pomierzyl malego człowieka, według pomiarów 6t4d wyszło... ciaza młodsza niż z OM , termin porodu 13.09 :) Serduszko bije jak dzwon :) kamień z serca [emoji16]

U mnie termin na 14.09 ;) tez po badaniu serduszko bije [emoji16] ale mam dalej leżeć [emoji20]

Uff , umówiona jestem w końcu na 6 lutego na 19:40 teraz mnie stres dopadnie [emoji6]

Dziewczyny bierzecie jeszcze coś oprócz kwasu foliowego ? Bo mi teraz ginekolog powiedział że jeszcze jakieś witaminki dla pierwszego trymestru . Polecacie coś ?
Ja biore witamine D i kwas foliowy. Na razie tylko tyle.

Już jestem po wizycie, lekarz dokładnie pomierzyl malego człowieka, według pomiarów 6t4d wyszło... ciaza młodsza niż z OM , termin porodu 13.09 :) Serduszko bije jak dzwon :) kamień z serca [emoji16]
super wieści!!!! :D

JA biorę femibion 1 , gin mi polecił i babeczka w aptece też powiedziała, że najlepsze z tego co ma do zaoferowania. Po miesiącu brania wyniki krwi super, wszystko w normie

reklama
Do góry