reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Super wieści, ja dopiero 7.02 następna wizyta. Macie jakieś smaki/zachcianki? Ja mam ochotę na wszystko co niezdrowe chipsy, nachosy i inne chrupki ci maja tyle syfu z sobie ze szkoda gadać.
Ja mam cały czas mdłości i pomaga tylko jak coś zjem i wychodzi na to ze jem ciagle i az boje sie ze utyje milion kilogramów

reklama
Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że u was wszystko w porządku. Ja właśnie ze szpitala wróciłam. Niepowściągliwe wymioty, odwodnienie, kiepskie wyniki krwi. Potem nadrobię o ile dam radę. Dbajcie o siebie

Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że u was wszystko w porządku. Ja właśnie ze szpitala wróciłam. Niepowściągliwe wymioty, odwodnienie, kiepskie wyniki krwi. Potem nadrobię o ile dam radę. Dbajcie o siebie
Oj współczuję... Jakbym siebie z pierwszej ciąży widziała... W 10 tc był szpital, kroplówki... Masakra. W 3 tygodnie 4 kg mniej były...

Trzymaj się joasia000123 , jak ja się cieszę ze mam tylko mdłości , ale tez tak mam ze muszę jeść żebyś mnie nie mdlilo i wychodzi na to ze jem co godzinę . Słabo , bo jak tak dalej pójdzie to znowu przytyje 20 kg

Trzymaj się joasia000123 , jak ja się cieszę ze mam tylko mdłości , ale tez tak mam ze muszę jeść żebyś mnie nie mdlilo i wychodzi na to ze jem co godzinę . Słabo , bo jak tak dalej pójdzie to znowu przytyje 20 kg
No to ja mam identycznie. Nie wiem czym zastąpić te mdłości żeby nie utyc za bardzo. W poprzednich ciazach nie mialam tego problemu

Za mną chodzi chinczyk, ale z takimi pierozkami smazonymi i makaron slodko kwasny :D
Poza tym to tez zajadam mdłości, bo wtedy na chwile jest lepiej.

Dziewczyny gratuluje wizyt.
Marta zdrowka! Nie daj sie.
Joasia biedna wspolczuje :( odpoczywaj.

Uff , umówiona jestem w końcu na 6 lutego na 19:40 teraz mnie stres dopadnie [emoji6]

Dziewczyny bierzecie jeszcze coś oprócz kwasu foliowego ? Bo mi teraz ginekolog powiedział że jeszcze jakieś witaminki dla pierwszego trymestru . Polecacie coś ?
Ja polecam stronę Pana Tabletki ma porównanie wielu suplementów dla kobiet w ciąży i ogólnie mądrze pisze:)

reklama
Ja już tez po wizycie:) jeszcze u babci byłam ...

Dzidzia ma 2 cm, serduszko pięknie bije:) jeden krwiak się wchłonoł, drugi nie więc dalej leżeć i duphaston 3x1, karta ciąży założona(druga hehe), skierowanie na badania prenatalne też jest. Jutro dzwonić i się umawiać:)
Termin z USG na 28 sierpnia (za każdym razem inny to jest najlepsze hehe)

@1016lew to leżymy dalej:)
A ja brałam femibion 1, ale mi się skończył, a teraz mam próbki od gina pregna uno. Na jakiś czas starczy...

Jestem tak zmęczona że ledwo widzę...i do tego mnie żołądek zaczął bolećo_O

Do góry