reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Hej. Mało mnie bo nie mam weny na pisanie. Ogarniam sobie sprawy prowadzenia ciąży. Mam namiary na położną i muszę do niej napisać żeby dogadać się co i jak. Planuje prowadzić ciążę tylko u położnej i mam nadzieję że prawie nie będzie badań wewnętrznych. Na usg na każdy trymestr będę jeździć do lekarki do której chodziłam pod koniec drugiej ciąży.

Ja mam wizyte na NFZ w czwartek to będzie 8+0 [emoji173]️ stwierdziłam, że pojde i niech zobaczy ginka czy jest ok, bo dzis miałam taki silny ból jakby prawego jajnika, że niesamowicie mocno mnie zgielo. I sie denerwuje ciut przez to.
Ja mialam o to samo pytac czy któras tak miała. No taki ból ze az w pół mnie zginęło.

Super wieści, ja dopiero 7.02 następna wizyta. Macie jakieś smaki/zachcianki? Ja mam ochotę na wszystko co niezdrowe chipsy, nachosy i inne chrupki ci maja tyle syfu z sobie ze szkoda gadać.

Super wieści, ja dopiero 7.02 następna wizyta. Macie jakieś smaki/zachcianki? Ja mam ochotę na wszystko co niezdrowe chipsy, nachosy i inne chrupki ci maja tyle syfu z sobie ze szkoda gadać.

Ja na kwaśne - ogórki kiszone, pomarańcze, kiwi. Słodycze i niezdrowe przekąski mogłyby dla mnie nie istnieć, co ciekawsze przed ciążą byłam od nich uzależniona ;) sama siebie nie poznaje

reklama
Ja mialam o to samo pytac czy któras tak miała. No taki ból ze az w pół mnie zginęło.
Jak byłam u lekarza to mi powiedział, że takie bóle się zdarzają, ponieważ jeden jajnik mamy powiększony ze względu na to, że przez niego początkowo jest dożywianie dziecko. Pokazał mi to na USG, że jest dużo większy.

Do góry