Klauduśka23
Fanka BB :)
Ja biorę LadeeVit Optima
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam o to samo pytac czy któras tak miała. No taki ból ze az w pół mnie zginęło.Ja mam wizyte na NFZ w czwartek to będzie 8+0 [emoji173]️ stwierdziłam, że pojde i niech zobaczy ginka czy jest ok, bo dzis miałam taki silny ból jakby prawego jajnika, że niesamowicie mocno mnie zgielo. I sie denerwuje ciut przez to.
Super wieści, ja dopiero 7.02 następna wizyta. Macie jakieś smaki/zachcianki? Ja mam ochotę na wszystko co niezdrowe chipsy, nachosy i inne chrupki ci maja tyle syfu z sobie ze szkoda gadać.
Ja biorę prenatal duo, na opakowaniu jest ze od 13 tyg ale mój lekarz powiedział żeby już brać.
Jak byłam u lekarza to mi powiedział, że takie bóle się zdarzają, ponieważ jeden jajnik mamy powiększony ze względu na to, że przez niego początkowo jest dożywianie dziecko. Pokazał mi to na USG, że jest dużo większy.Ja mialam o to samo pytac czy któras tak miała. No taki ból ze az w pół mnie zginęło.