reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Może była szybciej tylko już nie patrzyłam, zrobiłam dzisiaj dwa i dwa wyszły pozytywne po takim czasie
Test powinno odczytywać się wg czasu podanego na ulotce, najczęściej jest to5 min. Później wynik może być zafałszowany. Najlepiej zrób test jutro z samego rana i odczytaj wg czasu podanego na tym teście

@Amica20 Paula ma rację. Wynik po pół godzinie może być zafałszowany. Należy go sprawdzić w czasie jaki jest na ulotce. Zrób jutro jeszcze jeden test i mam nadzieję że też będą 2 krechy :)

W poniedziałek mam do gina, umówiłam się już na kolejne leki więc zrobimy od razu usg. W poniedziałek rano mam termin @ więc i też rano zrobię test.

reklama
To było tak. Pierwszy test zrobiłam rano n ok i po 10 minutach go wrzuciłam ale coś mnie tknelo zobaczyć nie minęło 20 minut patrzę coś się dzieje, dla pewności poszłam po następny i go zrobiłam ale też nic nie było po 10 minutach dopiero ok 30 minut jak minęło zaczęła się robić blada reska, jest z barwnikiem bo piszą że jak jest tylko naznaczone to fałszywy wynik a jak kolor to nie, ale poczekam do poniedziałku i wszystko będzie jasne...
20190119_141738.jpg

Do góry