reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziękuje za miłe przywitanie. [emoji6] ja póki co czuje się dobrze, gdyby nie brak okresu nawet bym się nie spodziewała. Myślałam że @ się spóźnia bo zwiększyłam ostatnio intensywność treningów, myślałam że to dlatego. A tak to nic ani mdłości, ani senna nie jestem, nawet brzuch mnie nie boli. Dziwne bo dwie pierwsze ciąże od razu czułam że coś jest na rzeczy, jeszcze zanim test zrobiłam.

reklama
Dziękuje za miłe przywitanie. [emoji6] ja póki co czuje się dobrze, gdyby nie brak okresu nawet bym się nie spodziewała. Myślałam że @ się spóźnia bo zwiększyłam ostatnio intensywność treningów, myślałam że to dlatego. A tak to nic ani mdłości, ani senna nie jestem, nawet brzuch mnie nie boli. Dziwne bo dwie pierwsze ciąże od razu czułam że coś jest na rzeczy, jeszcze zanim test zrobiłam.
A co trenujesz? :) Każda ciąża inna...uważaj jak dolegliwości przyjdą później hehe... A na kiedy termin wg OM? :)

@Marioola91 witaj! piękna beta! :D
@Kara88 ja też dziś jestem do bani... ledwo zupę nastawiłam i już taka zmęczona jestem :/ moja góra prasowania to już uciekać chce przez okno :D
@martoosia04 mój supełek mocno ogranicza moją dietę. Boję się, że znowu startuję z 44kg. Pierwsza ciąża była elegancka a synka musieli wcześniej wyjąć bo przestał rosnąć i w chwili porodu nie miał 2kg. Dlatego tak się boję teraz :(
oj Panie..daj trochę siły i entuzjazmu trochę chociaż na zabawę z dzieciem.. jak sobie radzicie z tyloma pociechami? :)

@Marioola91 gratulacje! Piękna beta [emoji7]
@Kara88 mam tak samo, jedynie rano miałam w miarę werwę i ogarnęłam dom, a teraz leżę i nic nie robię [emoji23]
@Amica20 na twoim miejscu powtórzyłabym test jutro z rana. Mi też kilka razy na testach pojawiał się cień kreski, a ciąży nie było :/

Dziś po raz pierwszy poczułam co to ciążowe mdłości [emoji23] Rano mój mąż wypsikał się swoim perfumem, od razu wylądowałam w wc [emoji85] ale teraz na szczęście spokój [emoji3]

A co trenujesz? :) Każda ciąża inna...uważaj jak dolegliwości przyjdą później hehe... A na kiedy termin wg OM? :)
W tamtym roku trochę biegałam, teraz w zimie ze względu na to że nie mam obuwia do biegu po śniegu i lodzie ćwiczyłam w domu kardio, jogę na rozciągniecie. Ostatnio chciałam poprawić jeszcze bardziej kondycje i trenowałam interwały żeby później na dworze się nie zasapać nawet chciałam w tym roku w półmaratonie pobiec. To sobie pobiegłam a terminu nie znam, wg kalkulatora w internecie może to być ok 23 wrzesień.

@Marioola91 ja chciałam w tym roku na 10km pobiec i też dupa:) maz pobiegnie ale beze mnie ale...będzie jeszcze okazja heh

Jestem z siebie dumna:) poprasowalam i nawet poukładałam w szafach hehe brawo ja:) chomik musi poczekać do jutra 8-)
A moje chłopaki dzisiaj Śnieżkę zdobyli...syn zadowolony bo pełno śniegu i z góry sobie zjeżdżał na jabluszku (w granicach rozsądku oczywiście:))

reklama
Do góry