reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny. Spokojnego weekendu.
Ja w nocy o 1 miałam pobudkę i znów przez dłuższa chwile nie mogłam zasnąć. Do tego była pełnia :/ na szczescie mi sie udało jeszcze usnąć. Ale powoli mnie denerwuje taka pauza w spaniu :/

reklama
Ja dziś też niewyspana, ale już chyba przywykłam. Mała chora, więc codziennie w nocy kaszle i rzadko kiedy udaje mi się już potem zasnąć. Dziś się udało, za to miałam koszmar, że ktoś mi porwał dziecko. Obudziłam się tak zdenerwowana, że chyba wolalabym już nie spać.

Dzień dobry :)
@martoosia04 łączę się w bólu.. mnie w nocy męczyła niestrawność, straszne wzdęcia i nudności :/ za dużo sobie pozwoliłam chyba - pierogi są pewnym winowajcą. Mam nadzieje ze sytuacja się nie powtórzy bo się umeczylam.

Ja dziś też niewyspana, ale już chyba przywykłam. Mała chora, więc codziennie w nocy kaszle i rzadko kiedy udaje mi się już potem zasnąć. Dziś się udało, za to miałam koszmar, że ktoś mi porwał dziecko. Obudziłam się tak zdenerwowana, że chyba wolalabym już nie spać.
Ja miałam też dziś taki sen, że ktoś mi synka porwał... Obudziłam się zdenerwowana i z bólem głowy :(

A ja wczoraj po pracy odrazu do łóżeczka, spałam od 22 do 7 tylko z krótką przerwą jak mąż z piłki wrócił ale udało mi się ładnie szybko zasnąć w koncu się nie wybudziłam. Wczoraj wieczór kiepsko sie czułam. W ogole od momentu zobaczenia serduszka dotarło to do mnie w 100% że będę mamą. Jeszcze mi teściowa kupiła „pamiętnik ciąży” wydawnictwa świadoma mama. Uzupelnialam go wieczorem i płakałam nad nim tak mnie to wszystko wzruszało

Hej dziewczyny:)
@Dzeli93 Witamy:p
A ja wczoraj nie mogłam zasnąć. Meczylam się strasznie. Nocne mdłości mnie dopadly:oops: O 6 Duphaston ale na szczęście udało mi się zasnac. O 8.30 mnie teściowa obudziła bo sprząta na dole bo dzisiaj kolędę mamy hehe
@joasia000123 dobrze że mdłości ci trochę odpuściły uff...

Lekarze już chyba na zaś zapisują ta luteinę i duphaston...sama nie wiem...

@martoosia04 biedna ty....nie zazdroszczę....
@jurkovska też się zastanawiałam czy tego nie kupić hehe...bo z Jestem w ciąży zrezygnowałam jednak...

U mnie dzisiaj też słabo ze snem. Całą noc córka do nas wędrowała i koszmary miała. W końcu o 4 mąż się zlitował i poszedł z nią spać. Możliwe że to przez tą pełnię

reklama
U mnie dzisiaj też słabo ze snem. Całą noc córka do nas wędrowała i koszmary miała. W końcu o 4 mąż się zlitował i poszedł z nią spać. Możliwe że to przez tą pełnię
A ja już przywykłam ze nasz pierworodny zadomowił się w naszym łóżku na stałe niby zasypia u siebie ale wędruje w nocy. Zawsze spał w środku a teraz trzeba było się nagimnastykować żeby przestawić łóżko do ściany i zrobić mu swój kącik bo zdarza mu się w nocy kopać niemiłosiernie i się bałam

Do góry