No dlatego odbiorę za jakiś czas. U mnie 7/8 tydzień a ona mieszka kawałek ode mnie, pewnie będzie musiał mąż jechać więc zanim to zgram to i tak minie [emoji28]A tego nie używa sie jakos po 12tc?
reklama
Ale test pokazał 2 kreskę dopiero po pół godzinie czy jak?Witam mamusie, zrobiłam dwa testy dwa wyszły pozytywne ale minęło ok pół godziny czy mogę się cieszyć już?
Może była szybciej tylko już nie patrzyłam, zrobiłam dzisiaj dwa i dwa wyszły pozytywne po takim czasieNo było już pół godziny ok jak na niego spojrzałam i się pokazała
Test powinno odczytywać się wg czasu podanego na ulotce, najczęściej jest to5 min. Później wynik może być zafałszowany. Najlepiej zrób test jutro z samego rana i odczytaj wg czasu podanego na tym teścieMoże była szybciej tylko już nie patrzyłam, zrobiłam dzisiaj dwa i dwa wyszły pozytywne po takim czasie
reklama
To było tak. Pierwszy test zrobiłam rano n ok i po 10 minutach go wrzuciłam ale coś mnie tknelo zobaczyć nie minęło 20 minut patrzę coś się dzieje, dla pewności poszłam po następny i go zrobiłam ale też nic nie było po 10 minutach dopiero ok 30 minut jak minęło zaczęła się robić blada reska, jest z barwnikiem bo piszą że jak jest tylko naznaczone to fałszywy wynik a jak kolor to nie, ale poczekam do poniedziałku i wszystko będzie jasne...