reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! [emoji4] ja dołączam do sikajacych w nocy. Potem jak już wstanę to mam gonitwę myśli i ze spania nici [emoji1] ja się dziś wybieram na betę, mając nadzieje ze wzrosła od ostatniego razu [emoji6] niby lekarz nie kazał ale wiecie jak to jest [emoji6]

Przybijam piątkę! [emoji1307] sikanie w nocy jest najgorsze!

Dla mnie wszelkie dolegliwości w ciąży to nowość. Te wymioty okropne. :( Współczuję dziewczynom, które tak kilka razy dziennie przez kilka tygodni :/ Ja po jednej akcji mam dość!

Tak wam współczuje tych mdłości, wymiotów [emoji31] mnie na szczęście póki co oszczędza, czasami tylko przez chwile zrobi się nie dobrze, ale szybko przechodzi.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! [emoji8]
Zastanawiam się czy nie umówić się do mojego rodzinnego, tak mnie meczy kaszel, chociaż znając mojego lekarza powie, że on się boi cokolwiek mi zapisać :/

Ja w ciąży z córką wymiotowalam do 6 miesiąca. Jak na razie mnie jeszcze nie dopadło, ale to dopiero 7 tydzień więc wszystko przede mną

reklama
Do góry