reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja też już po pierwszej wizycie. Wszystko wyszło super - Pani doktor stwierdziła że fajny mały człowiek rośnie serduszko bije jak oszalałe. Dziś mamy rowno 7 tydzień skończonym. Termin n 5 września. Następna wizyta za miesiąc więc teraz czas na badania. No i zostaje na l4.

reklama
A ja właśnie zaliczyłam kąpiel. Trzeba się przygotować do lekarza ciut :)

No i czas na moją kolację - chlebek z jajkiem. Od wczoraj za mną chodzi takie danie [emoji23]

A pizza u mnie dzisiaj A wybieracie się dziewczyny na badania prenatalne? My rozważamy bo trzeba już się zapisać żeby znaleźć termin bez problemu.

A ja właśnie zaliczyłam kąpiel. Trzeba się przygotować do lekarza ciut :)

No i czas na moją kolację - chlebek z jajkiem. Od wczoraj za mną chodzi takie danie [emoji23]
Chleb z jajkiem chcę!!!! Generalnie dla mnie najlepsza rzecz na śniadanie to jajko na miękko. Ale na jutro już sobie kupiłam ser biały żeby zrobić twarożek.

A pizza u mnie dzisiaj A wybieracie się dziewczyny na badania prenatalne? My rozważamy bo trzeba już się zapisać żeby znaleźć termin bez problemu.

Ja jutro po wizycie będę się umawiać. Z tego co widziałam to terminy lekarka ma na luty bardzo obłożone już :/ a chce isc w 12tc by dzidziol był ciut wiekszy, bo skoro nasza fasolka jest tydzien w plecy (ciekawe czy nadrobiła cos w ten tydzien) to wole poczekać.

Ja się we wtorek dowiem o prenatalnych od prywatnego, bo coś mi tam ostatnio mówił, że załatwi więc nie wiem czy on robi USG czy jak. Ale mam zamiar iść. Nie wiem czy z krwi będę robić....
@Ania23081991 widzę że jeden dzień różnicy między nami, ja7+1 termin 4.09 :)

Ostatnia edycja:
Ja prenatalne mam za darmo bo pierwsza corka miala 3 wady serca, niedomykalność zastawki trójdzielnej, ubytek w przegrodzie miedzyprzedsionkowej, niezamkniety przewód botalla i tętniak przegrody międzyprzedsionkowej.
I uwaga wszystko same znika po kolei bez leków i ingerencji chirurgow :)
Od tego czasu wierze w cuda.

reklama
Do góry