reklama
@Paula2019 A nie dał ci? Możesz zawsze poprosić
Paula2019
Fanka BB :)
@Paula2019 A nie dał ci? Możesz zawsze poprosić
Słyszałam że na nfz niechętnie dają. Nawet nie widziałam nic na ekranie bo miał tylko ekran dla siebie. A jak byłam potwierdzić ciążę to miała dwa ekrany, ale tam akurat nie prowadzą ciąży.
moniczka2609
To teraz musisz porządnie zadbać o siebie i o dzidzię [emoji8]Dziewczyny wróciłam z pogotowia, zarodek jest ale malutki i nic więcej o nim nie wiem ale powiedziała ze zagrożona ciąża Wiec leżenie i duphaston. Chciała mnie zatrzymać w szpitalu.. oby wszystko było dobrze
martoosia04
Dziewczyny wróciłam z pogotowia, zarodek jest ale malutki i nic więcej o nim nie wiem ale powiedziała ze zagrożona ciąża Wiec leżenie i duphaston. Chciała mnie zatrzymać w szpitalu.. oby wszystko było dobrze
Ojej trzymam kciuki kochana by wszystko było ok. Nie ma innej opcji. Mi jednak mleko pomaga. Zobaczymy czy na dłużej ten „lek” czy konieczne będzie sięgnąć po mocniejsze leki.
@Paula2019 moja daje bez problemu, i monitor też zawsze obraca...może zależy od lekarza ale spróbować zawsze możesz, pewnie później będzie pokazywać jak będzie wiećej widać
@1016lew leż i odpoczywaj...u mnie już prawdopodobnie z krwiakami lepiej... Też leżę i dufaston biorę więc spokojnie coś się będzie działo jedź jeszcze raz na pogotowie...
@martoosia04 super że ci pomaga, oby jak najdłużej
@1016lew leż i odpoczywaj...u mnie już prawdopodobnie z krwiakami lepiej... Też leżę i dufaston biorę więc spokojnie coś się będzie działo jedź jeszcze raz na pogotowie...
@martoosia04 super że ci pomaga, oby jak najdłużej
1016lew
Mogę wstawać tylko na siku. To super ze u Ciebie lepiej. Za tydzień mam wizytę u swojej gin Wiec dowiem się więcej obym nie musiała jeszcze raz tam jechać.
@martoosia04 dziękuje Ci kochana [emoji8] i oby zgaga przyszła
@moniczka2609 taki jest plan [emoji8] musi być wszystko dobrze
@martoosia04 dziękuje Ci kochana [emoji8] i oby zgaga przyszła
@moniczka2609 taki jest plan [emoji8] musi być wszystko dobrze
Koko88
1016lew odpoczywaj! Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży, przeleżałam 3 dni ale duphaston pomógł i było już normalnie
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Na usg jeszcze nic nie było widać. Ale na badaniu ginekologicznym prawidłowo. Lekarza mam dobrego, prowadził pierwsza ciąże. Według niego ciąża rokuje dobrze, za tydzień mam kolejna wizytę
Pisalyscie o piersiach, to mnie niepokoi najbardziej bo na początku były bardzo obrzmiałe i obolałe a teraz jakby ból minął. Łykam progesteron od 3 dni, mam nadzieje ze zmniejszony ból nie ma znaczenia...
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Na usg jeszcze nic nie było widać. Ale na badaniu ginekologicznym prawidłowo. Lekarza mam dobrego, prowadził pierwsza ciąże. Według niego ciąża rokuje dobrze, za tydzień mam kolejna wizytę
Pisalyscie o piersiach, to mnie niepokoi najbardziej bo na początku były bardzo obrzmiałe i obolałe a teraz jakby ból minął. Łykam progesteron od 3 dni, mam nadzieje ze zmniejszony ból nie ma znaczenia...
reklama
1016lew
1016lew odpoczywaj! Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży, przeleżałam 3 dni ale duphaston pomógł i było już normalnie
Z piersiami tez tak miałam ze byly obrzmiałe i bolały a potem nic i znowu bolały, dziewczyny mówiły żeby się nie przejmować. Mam nadzieje ze u mnie tez pomoże leżenie i będzie wszystko dobrze