reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! [emoji4] ja dołączam do sikajacych w nocy. Potem jak już wstanę to mam gonitwę myśli i ze spania nici [emoji1] ja się dziś wybieram na betę, mając nadzieje ze wzrosła od ostatniego razu [emoji6] niby lekarz nie kazał ale wiecie jak to jest [emoji6]
Przybijam piątkę! [emoji1307] sikanie w nocy jest najgorsze!
martoosia04
No i pierwsze wymioty za mną! Ble!
martoosia04
Dla mnie wszelkie dolegliwości w ciąży to nowość. Te wymioty okropne. Współczuję dziewczynom, które tak kilka razy dziennie przez kilka tygodni :/ Ja po jednej akcji mam dość!
Klauduśka23
Tak wam współczuje tych mdłości, wymiotów [emoji31] mnie na szczęście póki co oszczędza, czasami tylko przez chwile zrobi się nie dobrze, ale szybko przechodzi.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! [emoji8]
Zastanawiam się czy nie umówić się do mojego rodzinnego, tak mnie meczy kaszel, chociaż znając mojego lekarza powie, że on się boi cokolwiek mi zapisać :/
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! [emoji8]
Zastanawiam się czy nie umówić się do mojego rodzinnego, tak mnie meczy kaszel, chociaż znając mojego lekarza powie, że on się boi cokolwiek mi zapisać :/
martoosia04
Ja po tej akcji z wc czuje się w sumie lepiej. Nie mdli póki co. Popijam herbatkę. Zjadłam kanapkę bo w brzuchu burczało już.
Lovi23
Mnie chyba też to nie ominie, bo od wczoraj mam gule w gardle [emoji39] ehhh....No i pierwsze wymioty za mną! Ble!
reklama
martoosia04
Ja po akcji z wc czuje sie jak nowonarodzona! [emoji23] tylko ciut głodna jestem teraz [emoji23] burczy mi non stop