reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Jurkovska ja 25 i też pierwsza ciąża. Mnie też poraża ilość poronień i komplikacji...

reklama
To ja czuje się taka niedoświadczona „gówniara” bo mam tylko 24 lata ale wszystko co tu czytam chłonę, ale jestem trochę przerażona ilością poronień!

Ja w tym roku tez kończę 24 lata :D
jeśli chodzi o poronienia to w 2018 roku w moim otoczeniu poronilo aż 6 moich koleżanek w tym ja :( jest to naprawdę ciężki temat :/

Ja chętnie dołączę do fb ale tutaj też zostanę :D
Wizytę mam za 8 dni jejku chyba jajo niosę do tej pory ehhh

Powiem Wam, ze czasem zupełnie nie czuję ze jestem.w ciąży. Jakis wiekszych objawow brak. Dzis 2 godizny jezdzilam na lyzwach, oby bylo wszystko ok. Te początki są najgorsze :/

Kurcze, moja gin nie chce mi przyspieszyć wizyty... nie ma terminu wolnego, więc prawdopodobnie pierwszą wizytę będę miała dopiero 08.02 a to będzie już 11tc :(
Ja w tym roku kończę 27 lat, ale może urodzę mając jeszcze 26 ;) i mam już jedno bobo, a tak poza tematem to i tak wszyscy mają mnie za małolatę bo trichę tak wyglądam więc różne reakcje miałam w pierwszej ciąży, ciekawe jakie jazdy będą teraz :D

reklama
Powiem Wam, ze czasem zupełnie nie czuję ze jestem.w ciąży. Jakis wiekszych objawow brak. Dzis 2 godizny jezdzilam na lyzwach, oby bylo wszystko ok. Te początki są najgorsze :/

Ja ciagle nie wierze, mąż mi ciagle powtarza żebym uwierzyła i sie śmieje ze mnie :p w sobote mówimy rodzicom że bedą dziadkami może to mnie oprzytomni trochę też :D

Do góry