reklama
Ann89
Fanka BB :)
Hej gratuluję [emoji7] w tym roku musi nam się udać :*Hej Witam w waszym gronie dziś mam 6tc+1 wyliczony przeze mnie termin na 04.09, moja trzecia ciąża, niestety dwie w pierwszym trymestrze stracone, ale tym razem kłuję się codziennie zastrzykami przeciwzakrzepowymi i mam nadzieję że maleństwo będzie walczyć do końca
Pomimo hejtu lekarzy od dzisiaj poszłam na L4 narazie na tydzień bo w przyszły pon będę miała USG i mam nadzieję że zobaczę i usłyszę nasze maleństwo i dopiero jak usłyszę że wszystko jest ok to się zastanowie co dalej. Czy któraś z was rozważa tak szybko L4 albo może już jest z jakichś powodów czy u was ok i praca wre?
Ja mam urlop wpisany do poniedziałku a potem na L4 jeśli ciąża się utrzyma
Hej gratuluję [emoji7] w tym roku musi nam się udać :*
Tak jest!
Ja w tym roku we wrześniu obchodzę 10 rocznicę ślubu i tak po cichu liczę na piękny prezentHej gratuluję [emoji7] w tym roku musi nam się udać :*
Witamy maleństwo da radę, musiHej Witam w waszym gronie dziś mam 6tc+1 wyliczony przeze mnie termin na 04.09, moja trzecia ciąża, niestety dwie w pierwszym trymestrze stracone, ale tym razem kłuję się codziennie zastrzykami przeciwzakrzepowymi i mam nadzieję że maleństwo będzie walczyć do końca <3
Pomimo hejtu lekarzy od dzisiaj poszłam na L4 narazie na tydzień bo w przyszły pon będę miała USG i mam nadzieję że zobaczę i usłyszę nasze maleństwo i dopiero jak usłyszę że wszystko jest ok to się zastanowie co dalej. Czy któraś z was rozważa tak szybko L4 albo może już jest z jakichś powodów czy u was ok i praca wre?
Ja od dzisiaj na L4(nie z mojego wyboru), narazie do 22.01 przyczyna 2 krwiaki w macicy. Podejrzewam że elkę będę miała już do końca, praca niesprzyjająca ciazy
jurkovska
Hej. U mnie dziś termin spodziewanej @. Powtorzylam jeszcze test i wyszla druga kreska ale boje sie ze powinna być mocniejsza i trochę się zdziwilam. Co myslicie?Zobacz załącznik 931534
U mnie były jeszcze bledsze kreseczki i okazało się że bejbi będzie
Witamy maleństwo da radę, musi
Ja od dzisiaj na L4(nie z mojego wyboru), narazie do 22.01 przyczyna 2 krwiaki w macicy. Podejrzewam że elkę będę miała już do końca, praca niesprzyjająca ciazy
dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam, bo szczerze mówiąc mam już dość historii typu "moja znajoma w 9 miesiącu robiła to i to.... a ty nawet do pracy nie pójdziesz..." ehhh no niestety ludzie oceniają nie mając pojęcia co się dzieję... No ale teraz najważniejsze to myśleć o sobie i się nie przejmować
Ojej .. ,ale tu się nazbierało Nowych Mam ,Wszystkim gratuluję
U mnie jeszcze tylko jutro i w czwartek wszystko powinno się wyjaśnić .. ech..mam nadzieję ,że jednak dołączę na stałe do Was. Okresu nadal brak ,a padam ostatnie dwa dni ,że śpię na stojąco i cycki bolą ..mój uważa ,że rosną hehe. W czwartek o 18 ,trzymajcie kciuki ,oby dzidzia się pokazała Jak się uda to będę najstarsza 32 w lipcu i mam już 2 dzieci.
U mnie jeszcze tylko jutro i w czwartek wszystko powinno się wyjaśnić .. ech..mam nadzieję ,że jednak dołączę na stałe do Was. Okresu nadal brak ,a padam ostatnie dwa dni ,że śpię na stojąco i cycki bolą ..mój uważa ,że rosną hehe. W czwartek o 18 ,trzymajcie kciuki ,oby dzidzia się pokazała Jak się uda to będę najstarsza 32 w lipcu i mam już 2 dzieci.
joasia000123
Początkująca w BB
Oj tam, 32, ale za to z jaką już historią! Ja to pierwszyzna, kompletny dezorient
Duphaston biorę od samego początku, rodzinnie u mnie było mnóstwo strat, stąd już przy pierwszej gina mi go zapisała.
Ciągle mnie mdli, ale ani razu o dziwo nie obejmowałam wielkiego ucha. Dół boli prawie jak przy okresie. Na całe szczęście cycki przestały mnie boleć. Każda chwila bez tego bólu jest cudowna i jak tu się teraz odzwyczaic od spania na brzuchu?
Słuchajcie, moze byśmy założyły jakąś wspólną grupę na fb?
Duphaston biorę od samego początku, rodzinnie u mnie było mnóstwo strat, stąd już przy pierwszej gina mi go zapisała.
Ciągle mnie mdli, ale ani razu o dziwo nie obejmowałam wielkiego ucha. Dół boli prawie jak przy okresie. Na całe szczęście cycki przestały mnie boleć. Każda chwila bez tego bólu jest cudowna i jak tu się teraz odzwyczaic od spania na brzuchu?
reklama
Lovi23
Ja się nie wybieram na fbOj tam, 32, ale za to z jaką już historią! Ja to pierwszyzna, kompletny dezorient