reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
To ja czuje się taka niedoświadczona „gówniara” bo mam tylko 24 lata ale wszystko co tu czytam chłonę, ale jestem trochę przerażona ilością poronień!
Ja w tym roku tez kończę 24 lata
jeśli chodzi o poronienia to w 2018 roku w moim otoczeniu poronilo aż 6 moich koleżanek w tym ja jest to naprawdę ciężki temat :/
joasia000123
Początkująca w BB
Właśnie o to chodzi, ciężkie bywa wertowanie tutaj
Można być i tu i tu
Można być i tu i tu
Klauduśka23
A ja mam jutro wizytę, tak strasznie się boje jak ja wytrzymam do 17:20 to nie wiem
Seszenka
Początkująca w BB
Kurcze, moja gin nie chce mi przyspieszyć wizyty... nie ma terminu wolnego, więc prawdopodobnie pierwszą wizytę będę miała dopiero 08.02 a to będzie już 11tc
Ja w tym roku kończę 27 lat, ale może urodzę mając jeszcze 26 i mam już jedno bobo, a tak poza tematem to i tak wszyscy mają mnie za małolatę bo trichę tak wyglądam więc różne reakcje miałam w pierwszej ciąży, ciekawe jakie jazdy będą teraz
Ja w tym roku kończę 27 lat, ale może urodzę mając jeszcze 26 i mam już jedno bobo, a tak poza tematem to i tak wszyscy mają mnie za małolatę bo trichę tak wyglądam więc różne reakcje miałam w pierwszej ciąży, ciekawe jakie jazdy będą teraz
reklama
jurkovska
Powiem Wam, ze czasem zupełnie nie czuję ze jestem.w ciąży. Jakis wiekszych objawow brak. Dzis 2 godizny jezdzilam na lyzwach, oby bylo wszystko ok. Te początki są najgorsze :/
Ja ciagle nie wierze, mąż mi ciagle powtarza żebym uwierzyła i sie śmieje ze mnie w sobote mówimy rodzicom że bedą dziadkami może to mnie oprzytomni trochę też