Ja na fb chętnie ale jak pisałam grupa tajna tylko dla nas z tego forumOj tam, 32, ale za to z jaką już historią! Ja to pierwszyzna, kompletny dezorient
Duphaston biorę od samego początku, rodzinnie u mnie było mnóstwo strat, stąd już przy pierwszej gina mi go zapisała.
Ciągle mnie mdli, ale ani razu o dziwo nie obejmowałam wielkiego ucha. Dół boli prawie jak przy okresie. Na całe szczęście cycki przestały mnie boleć. Każda chwila bez tego bólu jest cudowna i jak tu się teraz odzwyczaic od spania na brzuchu?
Słuchajcie, moze byśmy założyły jakąś wspólną grupę na fb?
reklama
Zawsze możesz założyć fake konto na potrzeby grupyJa się nie wybieram na fb
U
użytkownik 176
Gość
Hej dziewczyny, z radością dołączam do Was wczoraj zrobiłam test, jutro mam wizytę i jestem pełna obaw na tą chwilę. Jak Wasze samopoczucia?
Lovi23
Fanka BB :)
To po co tutaj wątek został założony? .... A zresztą , może nie zostanę tu sama [emoji57]Zawsze możesz założyć fake konto na potrzeby grupy
Jak będzie tu kontynuacja to będę tu szukam grup na forum żeby być w hmm.. kameralnym towarzystwie a nie w 300-400 os grupie ale zazwyczaj wszystkie grupy w jakich byłam przenosily się na fbTo po co tutaj wątek został założony? .... A zresztą , może nie zostanę tu sama [emoji57]
Gratulacje i witamy serdecznieHej dziewczyny, z radością dołączam do Was wczoraj zrobiłam test, jutro mam wizytę i jestem pełna obaw na tą chwilę. Jak Wasze samopoczucia?
No niestety tak jest, też tak miałam z grupami...chociaż tutaj jest klimacik...a na FB jest łatwiej się połapać i sprawdzać wiadomości, a nie wertować 300 stron postow ja ostatnio tutaj czegoś szukałam i masakra hehe...Jak będzie tu kontynuacja to będę tu szukam grup na forum żeby być w hmm.. kameralnym towarzystwie a nie w 300-400 os grupie ale zazwyczaj wszystkie grupy w jakich byłam przenosily się na fb
Może być i tu i tu, nie każda będzie chciała dołączyć na FB...ale tylko dla nas...nikt z zewnątrz takie moje zdanie
Nie zostaniesz....w końcu tutaj się poznaliśmy, a i podejrzewam że jeszcze dużo dziewczyn dołączy sądząc po ostatnich nowych mamusiachTo po co tutaj wątek został założony? .... A zresztą , może nie zostanę tu sama [emoji57]
Sorry za 3 posty ale z tel mi ciezko
Klauduśka23
Fanka BB :)
Jej, nie było mnie tu cały dzień i tyle nowych mamusiek się pojawiło! Wielkie gratulacje dla wszystkich [emoji8][emoji8]
Widzę, ze jest tu temat grupy na FB, ja jestem jak najbardziej za
Widzę, ze jest tu temat grupy na FB, ja jestem jak najbardziej za
reklama