reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
A ja czasami niby jakieś mdłości mam ale ani razu tak aby rozmawiać z toaletą :D mam nadzieję ze się obejdzie bez wymiotów :D

A ja czasami niby jakieś mdłości mam ale ani razu tak aby rozmawiać z toaletą :D mam nadzieję ze się obejdzie bez wymiotów :D
Ja tylko z 2 dni czułam gule w żołądku a tak to ok..

Mnie akurat tylko sutki bola:Dreszta piersi ok hehe...a podbrzusze to mnie aż kuje ehh...raz lewa strona raz prawa..do tego ten węzeł chłonny w pachwinie i biodro, więc w sumie cała lewa strona:oops:chyba się starzeje:p

@Sylhia000 trzymam kciuki :)

Hej. U mnie dziś termin spodziewanej @. Powtorzylam jeszcze test i wyszla druga kreska ale boje sie ze powinna być mocniejsza i trochę się zdziwilam. Co myslicie?
IMG_20190108_160442.jpeg

U mnie zero objawów, no może chodzę szybciej spać i... Czasem poczuje podbrzusze:) Ale nie narzekam. Oby tak zostało! [emoji16] poprzednia ciąża była bezobjawowa :)

reklama
Hej :D Witam w waszym gronie :D dziś mam 6tc+1 wyliczony przeze mnie termin na 04.09, moja trzecia ciąża, niestety dwie w pierwszym trymestrze stracone, ale tym razem kłuję się codziennie zastrzykami przeciwzakrzepowymi i mam nadzieję że maleństwo będzie walczyć do końca <3

Pomimo hejtu lekarzy od dzisiaj poszłam na L4 narazie na tydzień bo w przyszły pon będę miała USG i mam nadzieję że zobaczę i usłyszę nasze maleństwo i dopiero jak usłyszę że wszystko jest ok to się zastanowie co dalej. Czy któraś z was rozważa tak szybko L4 albo może już jest z jakichś powodów czy u was ok i praca wre? :D

Do góry