Klauduśka23
Fanka BB :)
Ja tez robię tylko USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam w poniedzialek- w końcu!Ja zaraz po wyjściu od lekarza już liczę do następnego usg ale do poniedziałku już blisko
Ja robię tylko USG, tak mi nawet zasugerowano jak się zapisywałam gdyby ( nie daj Boże ) na USG wyszło coś nie tak, wtedy zrobię też z krwiDziewczyny, prenatalne się zbliżają, a ja nie wiem, czy nam robić tylko te badania z krwi normalne (za około 100 zł), czy te dodatkowe badania za ok. 2 k? Mowie o tych, które wylapuja niby wszystkie choroby. Jakie wy podjelyscie decyzje w tej kwestii?
Ja nie robie krwi. Tylko usg. Generalnie moja siostre tak nastraszyli ze z krwi zle wyniki i w ogole pol ciąży biedna sie martwila ze mlody ma Downa i co? Fałszywy alarm. Mi taki stres nie potrzebnym dziecka i tak nie usunę, bo jak moglabym zabic własne dziecko?
Ja nie wiem jeszcze, napewno tak po prostu nie robie tego za 2k bo dla mnie to w ciul kasy, jak będą wskazania to zrobię. Nad testem pappa sie zastanawiam jeszcze, przedyskutuje z lekarzem. A tak wiesz na serio to nic nie da Ci 100% pewnościMam rozumiec, ze żadna z was nie idzie nawet na te badania z krwi, które dają 95% pewności? Bo te za 2 k to podobno 100%. Tez słyszałam o takich przypadkach, ale nie wiem, czy nie sa naciągane
Dużo [emoji44]@Kara88 u mojego gin od usg prenatalnych 330zł usg+ 250 test pappa [emoji849]