reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Mam rozumiec, ze żadna z was nie idzie nawet na te badania z krwi, które dają 95% pewności? Bo te za 2 k to podobno 100%. Tez słyszałam o takich przypadkach, ale nie wiem, czy nie sa naciągane

Ja juz bylam,zapacilam za rozszerzony pakiet 2800 pln . wg mojego lekarza mozna je robic tylko miedzy 11 a 14 tygodniem. Czekam teraz na wyniki. Na usg wszystko bylo w normie mam na mysli przeziernosc, w rodzinie tez nie mam wad a jedynym wskazniem byl moj wiek 37 lat. Razem z mezem podjelismy decyzje zeby robic. Nie bawie sie za to w zaden test PAPPA, bo z tego co sie naczytalam to dziewczyny mialy slabe wyniki,kupe stresu a potem bylo wszystko ok.

Ja mam w poniedziałek ale robię samo usg. Dopiero jak wyjdzie coś nie tak to się zastanowimy. Nie mamy żadnych wskazań, żadnych chorób genetycznych w rodzinie, ja nie mam jeszcze skończonych 30 lat. Zobaczymy jak będzie, ale wiem że dziewczynom wychodzą różne rzeczy na teście pappa.

Dziewczyny które mają cukrzycę ciążową czy Wy się najadacie? Wizytę mam dopiero 4 marca a ja ciągle głodna chodzę.. dla mnie to bardzo małe porcje...

reklama
Dory mnie się wydaje że nifty warto zrobić jeśli wyjdzie wysokie ryzyko że zwykłych prenatalnych.

Ja się dopiero dzisiaj zapisałam na prenatalne na 15. Marca [emoji173]

Do góry