Może być[emoji3]zależy gdzie robisz..ja podałam średnie ceny ale za 250 USG i 100 badanie krwi też widziałam[emoji39]A ja jade do Poznania na prenatalne i USG+krew 320zl[emoji848]
reklama
Ja w PreMediCare u doktora Kocylowskiego [emoji6]Może być[emoji3]zależy gdzie robisz..ja podałam średnie ceny ale za 250 USG i 100 badanie krwi też widziałam[emoji39]
Mam rozumiec, ze żadna z was nie idzie nawet na te badania z krwi, które dają 95% pewności? Bo te za 2 k to podobno 100%. Tez słyszałam o takich przypadkach, ale nie wiem, czy nie sa naciągane
Ja juz bylam,zapacilam za rozszerzony pakiet 2800 pln . wg mojego lekarza mozna je robic tylko miedzy 11 a 14 tygodniem. Czekam teraz na wyniki. Na usg wszystko bylo w normie mam na mysli przeziernosc, w rodzinie tez nie mam wad a jedynym wskazniem byl moj wiek 37 lat. Razem z mezem podjelismy decyzje zeby robic. Nie bawie sie za to w zaden test PAPPA, bo z tego co sie naczytalam to dziewczyny mialy slabe wyniki,kupe stresu a potem bylo wszystko ok.
Ja za samo USG będę płaciła 320 zł...A ja jade do Poznania na prenatalne i USG+krew 320zl[emoji848]
Ale tez tam w PreMediCare?Ja za samo USG będę płaciła 320 zł...
Paula1986..
Fanka BB :)
Ja też na razie robie tylko Usg nie chce się nakręcać, mam nadzieje, że będzie ok i nic nie będe musiała robić.
1016lew
Mam rozumiec, ze żadna z was nie idzie nawet na te badania z krwi, które dają 95% pewności? Bo te za 2 k to podobno 100%. Tez słyszałam o takich przypadkach, ale nie wiem, czy nie sa naciągane
Ja idę na usg plus test pappa.
Ania23081991
Ja mam w poniedziałek ale robię samo usg. Dopiero jak wyjdzie coś nie tak to się zastanowimy. Nie mamy żadnych wskazań, żadnych chorób genetycznych w rodzinie, ja nie mam jeszcze skończonych 30 lat. Zobaczymy jak będzie, ale wiem że dziewczynom wychodzą różne rzeczy na teście pappa.
moniczka2609
Dziewczyny które mają cukrzycę ciążową czy Wy się najadacie? Wizytę mam dopiero 4 marca a ja ciągle głodna chodzę.. dla mnie to bardzo małe porcje...
reklama