G
guest-1673535084
Gość
Nie zostajemy w Holandii . [emoji39]
Wogole do Polski nie jezdzicie? Szacun [emoji16] ja raz do roku musze odwiedzic znajomych i jechac do Zakopanego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zostajemy w Holandii . [emoji39]
U nas drzemki max. po 30 min w dzieńHejka czy wasze maluszki mają już regularne drzemki czy może różnie jest są dni ze ma tak samo pierwsze drzemie po pół godz a on 13 14 idzie na dłuższą 2 godz albo odwrotnie w inny dzień jak jest u was?
Fajny i chyba mała zadowolona ze tak wysoko siedzi i wszystko widziTo jest to krzesełko i jeszcze jest dostawka jak będzie siedziała j jadła . Oparcie i wysokość jest regulowana, jestem zadowolona z zakupu. Myślę że fotelik posłuży nam na trochę dłużej, jak mała zacznie jeść już to spokojnie mogę podawać jej na tym leżaczku . Co myślicie ?Zobacz załącznik 921846
Wstajemy o 8 to o 10 zasypia na godzinkę potem ok 12. O 14-15 spacer i tu śpi i potem ok 17 też pół godzinki do godziny. Ok 21 zasypiaHejka czy wasze maluszki mają już regularne drzemki czy może różnie jest są dni ze ma tak samo pierwsze drzemie po pół godz a on 13 14 idzie na dłuższą 2 godz albo odwrotnie w inny dzień jak jest u was?
Raz do roku , ale teraz nie ma co jechać, sam smog w tej Polsce.Wogole do Polski nie jezdzicie? Szacun [emoji16] ja raz do roku musze odwiedzic znajomych i jechac do Zakopanego.
Zalezy. Ja wole miec wolny wieczor a wiadomo drzemka o 18 rowna sie pozniejsza porav spania nocnego.któraś z was położyła maluszka kolo 18 jak chciał spać bo mówią ze przed 18 żeby już nie kłaść dziecka na drzemkę ze ostatnia drzemka powinna się odbyć właśnie przed 18. żeby albo wytrzymało do 18 i kąpiel jedzenie i spanie albo kolo 17 sprobowac żeby się zdrzemnal nie wiem chyba w książce Tracy Hogg czytalam
Raz do roku , ale teraz nie ma co jechać, sam smog w tej Polsce.
Tak ale nie jak nie muszę to wolę nie wdychac, latem chętnie jeżdżę w góry karkonoskie [emoji6]Zalezy. Ja wole miec wolny wieczor a wiadomo drzemka o 18 rowna sie pozniejsza porav spania nocnego.
Caly czas byl i przezylas [emoji16] my jedziemy za dwa tygodnie
A gdzie mieszasz?Zalezy. Ja wole miec wolny wieczor a wiadomo drzemka o 18 rowna sie pozniejsza porav spania nocnego.
Caly czas byl i przezylas [emoji16] my jedziemy za dwa tygodnie