reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Trzymaj się Kasia. Dacie radę. Jest jeszcze malutka i nie odczuje tak bardzo Twojego braku. A wynagrodzisz jej wieczornym przytulaniem. Ściskam.Starszak owi dawałam wodę koperkowa, a teraz podobno jest zakazana . Ale nie wiem dlaczego, muszę doczytać...

Zakazana. Jak i cale mm [emoji16]

reklama
Jejku współczuję, trzymam za was kciukiNie, jak mała ma ochotę niech je [emoji4] sama się oduczy w odpowiednim dla niej czasie
My ju w domku , mala super, kobiety że żłobka mówiły że bardzo grzeczna była, spała i ładnie jadła . Czego chcieć więcej oby tak dalej

W sensie że nie polecane? Bo nie kumam? I dlaczego, wiesz?Wątpię. Bo pewnie musiałby sanepid czuwać na jego przechowywaniem. No ale to Holandia, może jest bardziej przyjazna KP.

Nie wiem bo nie interesuje mnie ten temat, starsza pila tylko koperek, mlodsza pije podstwowo sama wode bo zdrowsza ale kilka razy w tygodniu zaparzam jej herbate rumiankowo koperkowa dla niemowlat oczywiscie bez cukru.

reklama
W sensie że nie polecane? Bo nie kumam? I dlaczego, wiesz?Wątpię. Bo pewnie musiałby sanepid czuwać na jego przechowywaniem. No ale to Holandia, może jest bardziej przyjazna KP.
Oczywiście tutaj nie ma problemu , przynosiła mleko A one podgrzewaja i podają, naprawdę nie mają nic do tego jakie chcesz mleko podawać,[emoji4]

Do góry