reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Padł i mój... zrobił zielona kupe:D A ja karmię piersią... wyglądało to jakby załatwił się zm8elonymm szpinakiem ...
Moj tez tak miał z 2 tyg temu. Czytałam że kolory kupy przy KP mogą takie być więc przestałam się martwić. W tym czasie zmieniałam mu probiotyk na inny. Myślę że to miało wpływ.

Dobry wieczór.. U nas od kilku dni wrzask, krzyk przy usypianiu bo mały chce ssać i spać.. A z cycka mleko.. I płacz.. Smoczka nie umie złapać, nie mam już sił, godzina płaczu, dopiero cycka złapał i śpi..
Biedaczek. Męczy się i on i ty.
Julek nauczył się ssać kciuk i tak sie uspokaja. Martwię się żeby się do tego kciuka zbyt nie przyzwyczaił. Myślicie że lepiej wsadzać mu smoczek?

Biedaczek. Męczy się i on i ty.
Julek nauczył się ssać kciuk i tak sie uspokaja. Martwię się żeby się do tego kciuka zbyt nie przyzwyczaił. Myślicie że lepiej wsadzać mu smoczek?

Nam też pediatra mówiła, żeby może do kciuka nauczyć, ale i też mówiła, że później trudniej odstawić. Smoczek wyrzucisz, palca nie obetniesz.

Nam też pediatra mówiła, żeby może do kciuka nauczyć, ale i też mówiła, że później trudniej odstawić. Smoczek wyrzucisz, palca nie obetniesz.
Tak tez slyszalam z tym paluszkiem ,ze pozniej problemy ..mam kolezanke ktpra w dziecinstwie ssala kciuk (wysuniete gorne zeby do przodu) i do dzisiaj pamieta ,ze tak usypiala bardzo dlugo mowila ,ze ponoc do 6-7r ż. [emoji52]

No właśnie takiego uzależnienia się boje. Racja. Kciuka nie obetne. Używaliśmy smoczka tylko w extremalnych przypadkach , ale chyba rzeczywiście to mniejsze zło.
Teraz znów - drzemka i paluch w buzi. [emoji53][emoji29]

reklama
Do góry