reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie tylko 6 lat roznicy a czuje jakby z 20 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tyle ze ja mialam 16 jak urodzilam pierwsza corke, zrezygnowalam ze szkoly, pozniej jak mialam 17 to wyjechalismy, zaczelam edukacje na emigracji, 2 lata temu znalazlam prace i pozniej oczekiwanie na stala umowe... starsza byla aniol za to druga nadrabia [emoji23][emoji23]
Mlodziutka a tak dzielna mama z Ciebie. Podziwiam. Ja pierwsze miałam duuużo później a poradzić sobie ciężko mi było. Mimo że było bardzo wyczekiwane.

Daj spokój. Cierpliwosci. To jeszcze mała dzidzia. U nas też ciągłe zmiany. Co kilka dni inaczej. I też śpi mało. Ja mimo tej nieregularnosci i tak się cieszę bo przy pierwszym nawet do toalety iść nie mogłam bo ryczał minutę po odłożeniu gdziekolwiek. A spał tylko i wylacznie na mnie. Dlatego tak długo zwlekałam z drugim.
To u Nas teraz bardzo podobnie... A widzisz przy pierwszym szybciutko wypracowalismy rytm dnia... I teraz jestem zawiedziona:) A starsza to ogień więc każdy dzień to walka o przetrwanie:)

Czesc dziewczyny baaardzo dawbo tu nie pisalam...

Ile ma Twoj maly?? U nas 3 noce temu orzez 3 dni jedna pobudka tylko jedna i piekny sen !

Teraz 3 noc w zasadzie tylko zasypianie na mnie a jak odloze to pol h lub po godzinie pobudka i najlepsze ze prawie w ogole w nocy nie je... a zasypial najlepiej przy cycku....
A my skonczone 11 tyg w sobote
Mój ma 8 i3 dni. Pięknie spał aż tu takie kwiatki. Na pewno to musi być skok rozwojowy. Do tego w domu tylko na moim łóżku najlepiej się śpi jak jestem obok. W nocy praktycznie nie chce jeść tylko złapie pociumka że 3 razy i zasypia na kolanach... pociesza mnie fakt że to minie.

Mój ma 8 i3 dni. Pięknie spał aż tu takie kwiatki. Na pewno to musi być skok rozwojowy. Do tego w domu tylko na moim łóżku najlepiej się śpi jak jestem obok. W nocy praktycznie nie chce jeść tylko złapie pociumka że 3 razy i zasypia na kolanach... pociesza mnie fakt że to minie.
To ewidentnie skok ;) minie i bedzie smiejacy sie bobasek ;)

reklama
Do góry