reklama
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Hejo!
Co słychać?
Spoko spoko jestem chyba tylko ja [emoji12]coś mało tutaj na forum dziewczyn zostałoCzy ja tu jestem niezauważona?
Już któryś raz z kolei pytam...
Gdzie podziały się wszystkie osoby, z którymi pisało się non stop.. i każda zwracała na siebie uwagę, nie widząc czubka własnego nosa ...
d_dream
Dobrze, ze Ty jesteś!Spoko spoko jestem chyba tylko ja [emoji12]coś mało tutaj na forum dziewczyn zostało
JoAnnA250694
Szkoda że dziewczyny całkowicie uciekły tylko teraz na wrzesniowkach chyba tylko taka ciszaDobrze, ze Ty jesteś!![]()
d_dream
Pamietam jak dziś, kiedy rozmawiałyśmy tu o wszystkim. Kiedy pisałam wam, jak męczą mnie skurcze. Wszystkie się wspierałyśmy choćby nic...Szkoda że dziewczyny całkowicie uciekły tylko teraz na wrzesniowkach chyba tylko taka cisza
A później jedna po drugiej się rozpakowałyśmy
BosaStopa87
Część przeniosla sie na fbCzy ja tu jestem niezauważona?
Już któryś raz z kolei pytam...
Gdzie podziały się wszystkie osoby, z którymi pisało się non stop.. i każda zwracała na siebie uwagę, nie widząc czubka własnego nosa ...
Ddream już pisałam że bardzo ubolewam nad tym że nie ma już tu tej rodzinnej atmosfery i że tak tu pusto.Pamietam jak dziś, kiedy rozmawiałyśmy tu o wszystkim. Kiedy pisałam wam, jak męczą mnie skurcze. Wszystkie się wspierałyśmy choćby nic...
A później jedna po drugiej się rozpakowałyśmy![]()
Wszystkie dziewczyny uciekły na FB po tym jak StarAnia usunęła konto. Ty się dużo udzielalas , pewnie cię przyjmą do grupy. Choć miło byłoby gdybyś została też tu z nami.
W zasadzie wszystkie piszące codziennie. Już nawet Kasia Carmen która została tutaj pisze coraz mniej. [emoji25][emoji20]Część przeniosla sie na fb
JoAnnA250694
Tak to forum to było pierwsze miejsce gdzie napisałam o swojej ciąży bo już w styczniu później przeniosłyśmy się na prywatny tutaj udzielałam się później ale nie nadążałam za dziewczynamiPamietam jak dziś, kiedy rozmawiałyśmy tu o wszystkim. Kiedy pisałam wam, jak męczą mnie skurcze. Wszystkie się wspierałyśmy choćby nic...
A później jedna po drugiej się rozpakowałyśmy![]()
Też tak słyszałamCzęść przeniosla sie na fb
Szkoda że forum się tak posypałoDdream już pisałam że bardzo ubolewam nad tym że nie ma już tu tej rodzinnej atmosfery i że tak tu pusto.
Wszystkie dziewczyny uciekły na FB po tym jak StarAnia usunęła konto. Ty się dużo udzielalas , pewnie cię przyjmą do grupy. Choć miło byłoby gdybyś została też tu z nami.
reklama
d_dream
Nie, ja nie przechodzę na fb. Od początku mojej ciazy było ze mną forum i tak zostanieDdream już pisałam że bardzo ubolewam nad tym że nie ma już tu tej rodzinnej atmosfery i że tak tu pusto.