reklama
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Hejo!
Co słychać?
Spoko spoko jestem chyba tylko ja [emoji12]coś mało tutaj na forum dziewczyn zostałoCzy ja tu jestem niezauważona?
Już któryś raz z kolei pytam...
Gdzie podziały się wszystkie osoby, z którymi pisało się non stop.. i każda zwracała na siebie uwagę, nie widząc czubka własnego nosa ...
d_dream
Dobrze, ze Ty jesteś!Spoko spoko jestem chyba tylko ja [emoji12]coś mało tutaj na forum dziewczyn zostało
JoAnnA250694
Szkoda że dziewczyny całkowicie uciekły tylko teraz na wrzesniowkach chyba tylko taka ciszaDobrze, ze Ty jesteś!
d_dream
Pamietam jak dziś, kiedy rozmawiałyśmy tu o wszystkim. Kiedy pisałam wam, jak męczą mnie skurcze. Wszystkie się wspierałyśmy choćby nic...Szkoda że dziewczyny całkowicie uciekły tylko teraz na wrzesniowkach chyba tylko taka cisza
A później jedna po drugiej się rozpakowałyśmy
BosaStopa87
Część przeniosla sie na fbCzy ja tu jestem niezauważona?
Już któryś raz z kolei pytam...
Gdzie podziały się wszystkie osoby, z którymi pisało się non stop.. i każda zwracała na siebie uwagę, nie widząc czubka własnego nosa ...
Ddream już pisałam że bardzo ubolewam nad tym że nie ma już tu tej rodzinnej atmosfery i że tak tu pusto.Pamietam jak dziś, kiedy rozmawiałyśmy tu o wszystkim. Kiedy pisałam wam, jak męczą mnie skurcze. Wszystkie się wspierałyśmy choćby nic...
Wszystkie dziewczyny uciekły na FB po tym jak StarAnia usunęła konto. Ty się dużo udzielalas , pewnie cię przyjmą do grupy. Choć miło byłoby gdybyś została też tu z nami.
W zasadzie wszystkie piszące codziennie. Już nawet Kasia Carmen która została tutaj pisze coraz mniej. [emoji25][emoji20]Część przeniosla sie na fb
JoAnnA250694
Tak to forum to było pierwsze miejsce gdzie napisałam o swojej ciąży bo już w styczniu później przeniosłyśmy się na prywatny tutaj udzielałam się później ale nie nadążałam za dziewczynamiPamietam jak dziś, kiedy rozmawiałyśmy tu o wszystkim. Kiedy pisałam wam, jak męczą mnie skurcze. Wszystkie się wspierałyśmy choćby nic...
Też tak słyszałamCzęść przeniosla sie na fb
Szkoda że forum się tak posypałoDdream już pisałam że bardzo ubolewam nad tym że nie ma już tu tej rodzinnej atmosfery i że tak tu pusto.
Wszystkie dziewczyny uciekły na FB po tym jak StarAnia usunęła konto. Ty się dużo udzielalas , pewnie cię przyjmą do grupy. Choć miło byłoby gdybyś została też tu z nami.
reklama
d_dream
Nie, ja nie przechodzę na fb. Od początku mojej ciazy było ze mną forum i tak zostanieDdream już pisałam że bardzo ubolewam nad tym że nie ma już tu tej rodzinnej atmosfery i że tak tu pusto.