Tylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.Dziewczyny na empiku są promocje i na firmę Pinokio -50% [emoji16]jakby któraś chciała
reklama
My przed, zresztą nie spiesze sie ze szczepieniem, zwłaszcza teraz kiedy okres przeziebien.A wszystkie jesteście już po szczepieniach? Czym szczepiłyscie dzieci? Skojarzone czy refundowane? Ja jeszcze się wacham.
Mozecie mi napisać plusy skojarzonych, bo ja kiedys słyszałam ze lepiej nie podawac w jednym wkluciu tego wszystkiego. Zupełnie sie nie orientuję. Starsza szczepilam refundowanymi i bez stresu podchodzilam do tematu szczepień, a teraz sie boje, ze cos moze byc nie tak.
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Serio?? Dobrze że robię prezenty i jeszcze nie zamówiłamTylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.
Jakościowo są super. Także ja też zamówię, ale o rozmiar większe.Serio?? Dobrze że robię prezenty i jeszcze nie zamówiłam
Ah faceci moja Iga od kilku dni strasznie płacze widzę że z bólu mówię do męża że pójdę z nią do lekarza a on do mnie że przesadzam bo dzieci płaczą... Tylko że jego jak boli brzuch to umiera i leży odłogiem
Tez mam Ige, charakterna dziewczynka ;-)
Ma juz 10 lat.
O! Dobrze wiedzieć.Tylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.
KatarzynaCarmen
Dziewczyny wkoncu zaczęło coś się dziać tutaj [emoji39] wiecie co ja już chyba oszalalam bo minęło dzisiaj 10 tyg od kiedy moja córka I jest na świecie, a ja myślę już o następnym [emoji33] jejku ale chcemy poczekać 2 latka jak mała troszkę podrośnie bo finansowo też bym nie wyrobiła jak narazie . Czy wy też myślicie już o następnym dziecku ?
Angelika89
Ja tak samo. W dzien bardzo czesto. Jak chce. A w nocy tyle co sie obudzi. Czasem raz, czasem 3 razyOj nie wiem. Nigdy nie liczyłam - karmię NŻ. Duzo w kazdym razie. [emoji3] Średnio w dzień co 1-2h a w nocy co 2-3h.
JoAnnA250694
A myślisz że jak Iga ma jeszcze 62 to 68 będą dobre na święta?Jakościowo są super. Także ja też zamówię, ale o rozmiar większe.
reklama
Angelika89
Nie tylko TwojTo tylko moj taki zarlok. W nocy ze 2 razy. W ciągu dnia w zasadzie co godzine