reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie mój miał po szczepieniu 5w1 jeden z objawów nie przerywany płacz nie wiedziałam jak mu pomóc i tez się popłakałam na szczęście do godz to trwało a wasze pociechy jak się zachowywały po szczepieniu infarixem?

hej, ja też szczepiłam 5w1 dwa tygodnie temu, mały płakał przy ukłuciu i w samochodzie przerażliwie się przez moment rozpłakał, ale cycek pomógł. w domu mniej jadł i odsypiał. dziś mamy pneumokoki.

reklama
A wszystkie jesteście już po szczepieniach? Czym szczepiłyscie dzieci? Skojarzone czy refundowane? Ja jeszcze się wacham.
U nas szczepienie 6w1 dodatkowo rotawirusy i meningokoki wszystko platne. Mala miala juz druga ture szczepionek i tez przerazliwie placze, dziwna sprawa bo w domu ogolnie nie placze tak sobie raczej kweka a tylko wejde do przychodni to ryk niesamowity jakby ktos straszna krzywde robil. Chyba czuje co ja czeka zawsze i ja oczywiscie cala upocona z tego stresu ehh taki los matki;)

U nas szczepienie 6w1 dodatkowo rotawirusy i meningokoki wszystko platne. Mala miala juz druga ture szczepionek i tez przerazliwie placze, dziwna sprawa bo w domu ogolnie nie placze tak sobie raczej kweka a tylko wejde do przychodni to ryk niesamowity jakby ktos straszna krzywde robil. Chyba czuje co ja czeka zawsze i ja oczywiscie cala upocona z tego stresu ehh taki los matki;)
Ja ostatnio płakałam razem z nią boże że nikt psychicznie nie przygotuje kobiety na to że jak coś boli jej dziecko to boli też ją...

To i ja sie przylacze jesli pozwolicie [emoji6] (jestem z prywatnego[emoji6]) pisalam tu juz kiedys ,ale tyle dziewczyny 'skrobaly' ,ze nie dawalam rady czytac a co dopierobpisac [emoji849][emoji854]
Teraz jest nas troszke mniej wiec moze mi sie uda [emoji6]
Reaktywacja watku? [emoji16]
Atjodla-moj maly tez przerazliwie plakal po szczepieniu ,bolalo go [emoji17] plakal inaczej niz zawsze [emoji17]
P.S. tez mam kose ze starym [emoji48]
Ja tez mam kose ze starym. Dupy nie chcial mi uzyczyc wczoraj to niech spada. Tez nie dam jak bedzie sie przymilal... [emoji23][emoji23]

Seremida ja z zadupia, wiec pozostaje Allegro. Dzięki.
Shaggy dzieki za info, biore tabletki jak juz naprawdę musze, wiec nawet sie nie orientuję co można, a czego nie. Obylo sie bez na szczęście.
Dzis ide z Gaja do pediatry , bo ma stan podgoraczkowy i dziwnie, glosno oddycha.

reklama
Do góry