reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wątek umiera , bo pewnie dużo zajęć w domu. Ja też się rzadko już udzielam. Agatę pamiętam.

Dziewczyny jakie macie sposoby na ciemieniuche ?:)
My też po szczepieniach . Pneumokoki przełożyli nam na za 3 tygodnie ,żeby jej nie męczyć. :) Mała dobrze je zniosła.
Na ciemieniuche smarowanie oliwka/olejkiem przed kapiela, na to czapeczka i po zmyciu podczas kapieli trzeba delikatnie wyszczotkowac. Dziewczyny tez chwalily preparat mustelli.

reklama
Dziewczyny czytam o kolkach i bardzo wam współczuję . Moja mała w poniedziałek kończy 2 miesiące i nic jej nie dolega. Czasem pomarudzi jak to dziecko , ale po za tym nic. Myślimy z mężem już o drugiej kruszynce po około roku od porodu. Tak już z ginekologiem jestem dogadana :) dała nam przyzwolenie , ale oczywiście przy wcześniejszej kontroli .

Po za tym próbuje schudnąć. Ciężko idzie , bo straciłam kondycję i staram się ćwiczyć ;) 5 kg zostało.
Miesiączka wróciła 8 tygodni po porodzie ❤️ dziwna jestem , ale cieszę się tym :)
Marta, po cc z cwiczeniami trzeba odczekac ok. 12 tygodni.

Tak masuje, ogrzewam suszarką, dajemy delicol i espumisan, rureczki windi tez poszly w ruch. Po wczorajszej akcji lekarka dała nam debridat. Ona cale dnie jest rozdrażniona, nie chce spac, pręży się i płacze.

W wozku tez nie zaśnie. Jedynie na rękach na 20 góra 30 minut. I myślę, ze ten brak snu też robi swoje.

Tez właśnie przerabiamy. Czekam jak na zbawienie kiedy sie to skończy.

Jaka ładna waga :) My kończymy dwa miesiace zaraz i wazymy 4700 :) ale u nas przez kolki problem z jedzeniem.
Kurczę strasznie ciężka sytuacja , widzę że żadna z moich metod nie działa na twoją córcię . Każde dziecko jest inne . Chciałabym Ci jakoś pomóc ale nic mi nie przychodzi więcej do głowy .

@KatarzynaCarmen nie da rady zamknąć tej grupy, jedynie nową utworzyć, wtedy listę nicków do moderatorki bb trzeba przesłać i tylko ona będzie mogła dodawać....
To ja inaczej zrozumialam odpowiedz administratorki, ze mozna zamknac jesli wybierzemy dwie administratorki i podamy nicki wszystkich uprawnionych

reklama
To ja inaczej zrozumialam odpowiedz administratorki, ze mozna zamknac jesli wybierzemy dwie administratorki i podamy nicki wszystkich uprawnionych
Tak tak wtedy tak z tymże wątek jest całkiem nowy ale 2 administratorki trzeba wybrać i one zgłaszają moderatorce kogo ma dodawać lub usunąć z grupy...

Do góry