reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Co to? Daj mi!Ale przystojniak :D

Ja dopiero obiad robię :) zasiedziałam się z dziećmi na dworze, tak ładnie dzisiaj :) moja mama wzięła starszą do siebie, Przemek ogarnia syna (tzn. robi mu za materac), a ja ogarniam szame. Wczoraj Goj się chwaliła obiadem, to i ja strzeliłam fote, a co :D

Co do skoków, to ja już nawet liczyć przestałam, jak młody przegina, to uznaje, że to pewnie skok i tyle [emoji14] Zobacz załącznik 915582Zobacz załącznik 915583Zobacz załącznik 915584
Ja tak samo szczególnie że mój dwa tygodnie przed terminem urodzony czy w sumie nawet i trzy prawie i generalnie raz jes aniołek kochany innym razem psakuda rozdarta i tych skoków naliczyłam mu już z dziesięć. :-D

reklama
Szukałam. Szukałam i znalazłam! Miki będzie mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem takiego bujaczko-leżaczka:
Screenshot_2018-11-11-21-15-41.png

Załączniki

• Screenshot_2018-11-11-21-15-41.png
    Screenshot_2018-11-11-21-15-41.png
    119,8 KB · Wyświetleń: 338
U nas od 3 godzin odreagowywanie wizyty.. OMG.. już nie wytrzymałam..

Wogole to całą moja rodzina do mnie z pretensją dlaczego smoczka nie ma, że taka biedna z tego powodu.. Mąż, że on kupi.. no dom wariatów.

Nigdzie z dzieckiem nie jeżdżę.. do 18!!!

U nas od 3 godzin odreagowywanie wizyty.. OMG.. już nie wytrzymałam..

Wogole to całą moja rodzina do mnie z pretensją dlaczego smoczka nie ma, że taka biedna z tego powodu.. Mąż, że on kupi.. no dom wariatów.

Nigdzie z dzieckiem nie jeżdżę.. do 18!!!
Trzeba było powiedzieć że nie ma i już... No na prawdę od smoczka dziecko się bogaci i jest mega szczęśliwe... Pier.....e kotka za pomocą młotka... A mężowi trzeba było powiedzieć jak kupi to sam go będzie ssać.

reklama
Do góry