Ja tak samo szczególnie że mój dwa tygodnie przed terminem urodzony czy w sumie nawet i trzy prawie i generalnie raz jes aniołek kochany innym razem psakuda rozdarta i tych skoków naliczyłam mu już z dziesięć.Co to? Daj mi!Ale przystojniak
Ja dopiero obiad robię zasiedziałam się z dziećmi na dworze, tak ładnie dzisiaj moja mama wzięła starszą do siebie, Przemek ogarnia syna (tzn. robi mu za materac), a ja ogarniam szame. Wczoraj Goj się chwaliła obiadem, to i ja strzeliłam fote, a co
Co do skoków, to ja już nawet liczyć przestałam, jak młody przegina, to uznaje, że to pewnie skok i tyle [emoji14] Zobacz załącznik 915582Zobacz załącznik 915583Zobacz załącznik 915584
reklama
Nie olewam cię. Nie pisałam na tego posta bo NIE WIEMLaski bo parę stron się napisało napiszcie mi wkoncu proszę czy dziecku robi się samo tsh czy trzeba te ft3 i ft4???? Bo olewacie mnie a ja muszę wiedzieć jak najlepiej
Mama7
Fanka BB :)
U nas od 3 godzin odreagowywanie wizyty.. OMG.. już nie wytrzymałam..
Wogole to całą moja rodzina do mnie z pretensją dlaczego smoczka nie ma, że taka biedna z tego powodu.. Mąż, że on kupi.. no dom wariatów.
Nigdzie z dzieckiem nie jeżdżę.. do 18!!!
Wogole to całą moja rodzina do mnie z pretensją dlaczego smoczka nie ma, że taka biedna z tego powodu.. Mąż, że on kupi.. no dom wariatów.
Biedne dziecko. On się wk..wia a wy radoche macieMacie na poprawę humoru [emoji14]
Czego by nie reklamowali na tych reklamach te dzieci to takie cudowne śpią... Cieszą się itp. A w rzeczywistości i tak będą w d...ie to miały i wyły...Czego to nie wymyślą Link do: Toteraz
AgulaK82
Trzeba było powiedzieć że nie ma i już... No na prawdę od smoczka dziecko się bogaci i jest mega szczęśliwe... Pier.....e kotka za pomocą młotka... A mężowi trzeba było powiedzieć jak kupi to sam go będzie ssać.U nas od 3 godzin odreagowywanie wizyty.. OMG.. już nie wytrzymałam..
Weź kiełbasy bo będziemy tam razemWiem, będę się smażyć w piekle dla mam [emoji14]
AgulaK82
Biedne dziecko. On się wk..wia a wy radoche macie
Wiem, będę się smażyć w piekle dla mam [emoji14]
PatomaDki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Weź kiełbasy bo będziemy tam razem
reklama
AgulaK82
Dokładnie tak samo twierdzę...Czego by nie reklamowali na tych reklamach te dzieci to takie cudowne śpią... Cieszą się itp. A w rzeczywistości i tak będą w d...ie to miały i wyły...