reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To możemy założyć spółkę ja chodzę w ciąży a Ty rodzisz :)
Nie ma sprawy :D chciałabym jeszcze przeżyć poród domowy i porod do wody, to po jednym dziecku dla każdej [emoji23]
Ale sobie wymyśliły [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] podzielcie się tym co bierzecie albo zmieńcie lekarza [emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Trzeba było powiedzieć że nie ma i już... No na prawdę od smoczka dziecko się bogaci i jest mega szczęśliwe... Pier.....e kotka za pomocą młotka... A mężowi trzeba było powiedzieć jak kupi to sam go będzie ssać.
O męża się nie martwię.. on taki ogarnięty, że beze mnie nawet 1 ubranka nie kupił dzieciom.. zresztą nie narzeka na nudę, więc mało prawdopodobne.. :p

Cześć patomatki :) nocka przyzwoita zjadł po kapaniu o 18:30 gdzie wtedy miał poślizg 1,5godz bo popołudniu spalismy obudził się o 00:00 i o 3 więc luzik zjadł równo o 6 i już się bawimy :)

Pije kawę z mężem popołudniu jedzie do pracy ale jeszcze zdąży w piecu napalic i do sklepu miejskiego skoczyć...

Nie wycignelam nic na obiad więc muszę myśleć....

Miłego dnia wszystkim

W ogóle byli u nas teście. Teściu nawet nieobrażony i jak na niego to normalnie się zachowywał. I moje dzieci stwierdziły że jadą z Nimi do Otw. No i kurde pojechali. Miki śpi. I co?? Jak mam zasnąć jak nikt nie odp..la??
A pro po teściów moja mi zapowiedziała że Damian na Mikołaja dostanie karton pampersow i karton chusteczek mokrych oby słowo zostało dottzymane :p

reklama
Do góry