KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A ile ma dziecko?
14 miesięcy i od samego początku taki był. Nic nie spał prawie, a w nocy jak już spał to musiało być bardzo cicho bo wszystko go budziło a i tsk się przebudził co jakoś czas i odrazu z płaczem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile ma dziecko?
Nie idzie nam z chustąA może chusta???
Ostro.14 miesięcy i od samego początku taki był. Nic nie spał prawie, a w nocy jak już spał to musiało być bardzo cicho bo wszystko go budziło a i tsk się przebudził co jakoś czas i odrazu z płaczem
Moje dziecko miedzy 4-6 jakby go szatan opętał i drugi dzień to samo było. Leży wije się, oczy zamknięte a rzuca się na boki i macha rękami i się krzywi[emoji848] chwile tsk i przysypia i znowu i tak bite dwie godziny. Cyca mi zryzl bo rzucał się z tym cycem w buzi nawet nie mogłam się uwolnić bo tsk się zassal..
A ja go zmieniam, nawet rożek mu zmieniam, biorę go siebie o to uwalniam by miał luz to z kolei mocno przytulam i nic.. samo mija... i tak nie wiem co to jest[emoji20]
Próbowałaś z doradcą?Nie idzie nam z chustą
Ja z nią nie rozmawiałam po tym tylko mąż. Mam czas do następnej soboty. Jeszcze Pana z pływalni co do niego na lekcje chodzimy prosiłam. Liczę że się znajdzie..Ale teściowa poczuwa się jakoś, ze zawiniła itp czy nic a nic?
Może pomoże Ci skompletować ponownie wyprawkę basenowa, bo kiedy następny basen?
Miłej i dla Ciebie
U mnie niestety tez odruch wymiotny przy smoczku. Ostatnio ma tez odruch wymiotny przy cycku, jak juz jest najedzony i dalej ssie... :/
Nie tylko Ty... ka od połówy ciazy chciałam...