Z podudzia kury. Takiego już oskalpowanegoZ czego ten kotlet?
reklama
Ja też pozwalam by woda wleciała do uszu przy kąpieli na co moja matka mało zawału nie dostałaJa miodek patyczkiem do ucha tym dziecięcym, ale tylko te części małżowiny, które widać na zewnątrz. Tak to przy kąpieli zanużam normalnie uszka w wodzie i wypływa ta woskowina od wody z mydlinkami.
AgulaK82
Fanka BB :)
Hello laski.
Pojechałam z dzieciorami na te zakupy, luda co niemiara, na szczęście młoda super się zachowała bo przespała, wróciliśmy do domu, wyjełam ją z auta do wózka bo pogoda super i mówię sobie niech pośpi i tyle co zakupy z auta z synem powyciągaliśmy to się obudziła głodna, no to ja jej cyca a ona nie i ryczy, to sobie myślę extra a ściągniętego nie mam, pół godziny się z nią meczyłam zanim wzięła tego cyca a co się upłakała to jej, zasnęła na 10 minut i znowu ryk, obiad dziś poszedł w p...u, parówki były bo tyle syn umie zrobić. W pewnej chwili puściły mi nerwy z bezsilności i małą zostawiłam samą i poszłam do sypialni wyć, starszy syn nią się przez chwilę zajął, ja się ogarnęłam, musiałam spiąć poślady, wziąć się w garść. Mąż wczoraj pojechał i strasznie mi go teraz brakuje i jego pomocy. Nawet nie mam też jak chłopakom kolacje zrobić a przychodzą i sprawdzają czy już robię. Jestem mega zmęczona i fizycznie i psychicznie, jeden mały człowiek a tak potrafi męczyć. Od 19 chce tę kolacje zrobić i tyle co ona śpi przy cycu tak bez się budzi i płacze...
@GoJ super wyglądałaś [emoji846]a obiad mmm pysznie wyglądał [emoji6]
@StarAnia cudowny Twój anemik [emoji5][emoji12]
@wiciowamama stroisz tę swoją córcie a Ty super wyglądasz [emoji5]
Ja też przy kąpieli mocze jej uszy tak że się woda wlewa a po kąpieli delikatnie patyczkiem dla maluchów wycieram.
Pisząc ten wpis była młoda na cycu, cycek wypadł z jej buzi a ona oczy jak 5 złotych... Idę sobie w łeb strzelić... [emoji37] [emoji51] [emoji36] [emoji82] [emoji95] [emoji96]
Pojechałam z dzieciorami na te zakupy, luda co niemiara, na szczęście młoda super się zachowała bo przespała, wróciliśmy do domu, wyjełam ją z auta do wózka bo pogoda super i mówię sobie niech pośpi i tyle co zakupy z auta z synem powyciągaliśmy to się obudziła głodna, no to ja jej cyca a ona nie i ryczy, to sobie myślę extra a ściągniętego nie mam, pół godziny się z nią meczyłam zanim wzięła tego cyca a co się upłakała to jej, zasnęła na 10 minut i znowu ryk, obiad dziś poszedł w p...u, parówki były bo tyle syn umie zrobić. W pewnej chwili puściły mi nerwy z bezsilności i małą zostawiłam samą i poszłam do sypialni wyć, starszy syn nią się przez chwilę zajął, ja się ogarnęłam, musiałam spiąć poślady, wziąć się w garść. Mąż wczoraj pojechał i strasznie mi go teraz brakuje i jego pomocy. Nawet nie mam też jak chłopakom kolacje zrobić a przychodzą i sprawdzają czy już robię. Jestem mega zmęczona i fizycznie i psychicznie, jeden mały człowiek a tak potrafi męczyć. Od 19 chce tę kolacje zrobić i tyle co ona śpi przy cycu tak bez się budzi i płacze...
Ja też przy kąpieli mocze jej uszy tak że się woda wlewa a po kąpieli delikatnie patyczkiem dla maluchów wycieram.
Pisząc ten wpis była młoda na cycu, cycek wypadł z jej buzi a ona oczy jak 5 złotych... Idę sobie w łeb strzelić... [emoji37] [emoji51] [emoji36] [emoji82] [emoji95] [emoji96]
Z córką chodziłam na zajęcia dla niemowląt od 4 m-ca życia. Teraz już wiem co i jak to szkoda mi kasy - idę sama
ale tez od 4 miesiaca czy wczesniej?
Zobaczymy kiedy będzie dość stabilnie trzymał główkę. Ale 3-4 miesiąc ogólnie.
okej.. to juz wiem czym sie kierowac. Dzieki profesjonalisto!!!! [emoji8]
Angelika89
Fanka BB :)
My tez juz sie zapisalismy na basen kurs ma ruszyc na koniec listopada. Mam nadzieje, ze do tego czasu nie beda juz oczy ropialy, bo to jedyne, co nas ograniczaHej.
Też moczę uszy normalnie. A niedługo zaczniemy chodzić na basen
Średnio mi dzisiaj wychodzi usypianie dzieci [emoji14]
Zobacz załącznik 915417Zobacz załącznik 915418Zobacz załącznik 915419
My tez juz sie zapisalismy na basen kurs ma ruszyc na koniec listopada. Mam nadzieje, ze do tego czasu nie beda juz oczy ropialy, bo to jedyne, co nas ogranicza
Dziewczyny, podpowiedzcie na co zwrocic uwage, zeby wiedziec czy juz mozna na basen? ja jak zwykle zielona i niezorientowana w temacie...
reklama
Wyjątkowo wiem co czujesz. Mój dziś daje ostro od 16:00 z hakiem.Hello laski.