reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mój od ponad grubości tygodnia zjada 150ml wkoncu się najada i nie drze paszczy po 1,5godz

Ja jak robię 90 ml to zjada wszystko a jak zrobię 120 to wtedy zje z 40 ml No i kurde już nie wiem jak robić. Kamil mówi bym robiła po 120 za każdym razem i wylewała jakby co.. a mi się wtedy jakaś dziwne sknerstwo lub co bo mi żal wylewać o się wkurzam

reklama
Hello laski.
Pojechałam z dzieciorami na te zakupy, luda co niemiara, na szczęście młoda super się zachowała bo przespała, wróciliśmy do domu, wyjełam ją z auta do wózka bo pogoda super i mówię sobie niech pośpi i tyle co zakupy z auta z synem powyciągaliśmy to się obudziła głodna, no to ja jej cyca a ona nie i ryczy, to sobie myślę extra a ściągniętego nie mam, pół godziny się z nią meczyłam zanim wzięła tego cyca a co się upłakała to jej, zasnęła na 10 minut i znowu ryk, obiad dziś poszedł w p...u, parówki były bo tyle syn umie zrobić. W pewnej chwili puściły mi nerwy z bezsilności i małą zostawiłam samą i poszłam do sypialni wyć, starszy syn nią się przez chwilę zajął, ja się ogarnęłam, musiałam spiąć poślady, wziąć się w garść. Mąż wczoraj pojechał i strasznie mi go teraz brakuje i jego pomocy. Nawet nie mam też jak chłopakom kolacje zrobić a przychodzą i sprawdzają czy już robię. Jestem mega zmęczona i fizycznie i psychicznie, jeden mały człowiek a tak potrafi męczyć. Od 19 chce tę kolacje zrobić i tyle co ona śpi przy cycu tak bez się budzi i płacze...

@GoJ super wyglądałaś [emoji846]a obiad mmm pysznie wyglądał [emoji6]
@StarAnia cudowny Twój anemik [emoji5][emoji12]
@wiciowamama stroisz tę swoją córcie a Ty super wyglądasz [emoji5]

Ja też przy kąpieli mocze jej uszy tak że się woda wlewa a po kąpieli delikatnie patyczkiem dla maluchów wycieram.

Pisząc ten wpis była młoda na cycu, cycek wypadł z jej buzi a ona oczy jak 5 złotych... Idę sobie w łeb strzelić... [emoji37] [emoji51] [emoji36] [emoji82] [emoji95] [emoji96]

Przeczekaj. Będzie lepiej !

Dokuczał dzieciom. Przez trzy lekcje nie wyjął nawet podręczników...
Masz się Ty z tymi chłopczurami.
Ale mój brat też taki był , wiecznie problemy, wiecznie telefony ze szkoły że albo coś zrobił albo uciekł . Ale wyrósł na bardzo porządnego i pracowitego człowieka :) więc głęboki oddech i pozytywne myślenie :)

Hello laski.
Pojechałam z dzieciorami na te zakupy, luda co niemiara, na szczęście młoda super się zachowała bo przespała, wróciliśmy do domu, wyjełam ją z auta do wózka bo pogoda super i mówię sobie niech pośpi i tyle co zakupy z auta z synem powyciągaliśmy to się obudziła głodna, no to ja jej cyca a ona nie i ryczy, to sobie myślę extra a ściągniętego nie mam, pół godziny się z nią meczyłam zanim wzięła tego cyca a co się upłakała to jej, zasnęła na 10 minut i znowu ryk, obiad dziś poszedł w p...u, parówki były bo tyle syn umie zrobić. W pewnej chwili puściły mi nerwy z bezsilności i małą zostawiłam samą i poszłam do sypialni wyć, starszy syn nią się przez chwilę zajął, ja się ogarnęłam, musiałam spiąć poślady, wziąć się w garść. Mąż wczoraj pojechał i strasznie mi go teraz brakuje i jego pomocy. Nawet nie mam też jak chłopakom kolacje zrobić a przychodzą i sprawdzają czy już robię. Jestem mega zmęczona i fizycznie i psychicznie, jeden mały człowiek a tak potrafi męczyć. Od 19 chce tę kolacje zrobić i tyle co ona śpi przy cycu tak bez się budzi i płacze...

@GoJ super wyglądałaś [emoji846]a obiad mmm pysznie wyglądał [emoji6]
@StarAnia cudowny Twój anemik [emoji5][emoji12]
@wiciowamama stroisz tę swoją córcie a Ty super wyglądasz [emoji5]

Ja też przy kąpieli mocze jej uszy tak że się woda wlewa a po kąpieli delikatnie patyczkiem dla maluchów wycieram.

Pisząc ten wpis była młoda na cycu, cycek wypadł z jej buzi a ona oczy jak 5 złotych... Idę sobie w łeb strzelić... [emoji37] [emoji51] [emoji36] [emoji82] [emoji95] [emoji96]
Oj to ciężki wieczór za Tobą , a nie mieszka obok ktoś kto mógłby pomóc ? Rodzeństwo twoje lub męża ?
Ściskam Cię mocno , jesteś twarda babeczka i dasz radę . Nie martw się chwilami słabości zdarzają się każdemu, ja też czasem po 3 godzinach płaczu mam zwyczajnie dość .
A może spróbuj jej włączać jakiś hałas ? Suszarka albo pralka ?
Mój ostatnio spał jak zabity na podwórku przy pile mechanicznej :p chyba lubi ostre dźwięki :D ile mój S. ciął drzewo tyle mały spał w najlepsze

No właśnie, jak przy chłopakach zawsze ktoś był i mi pomógł itp to człowiek tak nie odczuł tego a tu jestem można rzec sama więc idzie dostać na łeb...
Wiem co czujesz bo ja też ciągle sama nawet wczoraj mimo że maz wrócił, a w tyg muszę sobie zrobic wyniki, małemu, mam wizytę u ortodonty z córką... Trzymaj się musimy dać rady

Ja jak robię 90 ml to zjada wszystko a jak zrobię 120 to wtedy zje z 40 ml No i kurde już nie wiem jak robić. Kamil mówi bym robiła po 120 za każdym razem i wylewała jakby co.. a mi się wtedy jakaś dziwne sknerstwo lub co bo mi żal wylewać o się wkurzam
Bo ty dajesz cyca i w sumie nie wiadomo ile potrzebuje? Dawaj 90ml jak będzie potrzebowała więcej to ci zapewne da znać :)

reklama
Do góry