Carmi
Czerwcowa mama 2009
O fajne miski. Co to za karuzela?
Firmy HABA. Ale nic się nie kręci i nie gra.
Za to motylki są na rzep i można je odczepić i się poz niej nimi bawić. W nich są grzechotki i piszczałki a skrzydełka szeleszczą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O fajne miski. Co to za karuzela?
Moja kuzynka (nie wiem czy jeszcze) miała sklep HABA w PL za czasów Kacpra i Bartka mieliśmy mnóstwo rzeczy od nich i kurczę naprawdę fajne i trwałe mają produkty.Firmy HABA. Ale nic się nie kręci i nie gra.
Za to motylki są na rzep i można je odczepić i się poz niej nimi bawić. W nich są grzechotki i piszczałki a skrzydełka szeleszczą
Dzięki Aniu, wiem że minie ale te momenty bezsilności są koszmarne. Żeby ona to leżała chociaż z 15 minut co jakiś czas, to w 15 minut wiele można zrobić a tak gdy już nie wiesz dlaczego płacze dziecko to zaczyna się jazda emocjonalna.To minie. Powtarzaj to sobie.
Ja też od dwóch godzin usypiam młodego, na szczęście stary ogarnął kolację i starszą. Jak go nie ma, jest trudniej, także rozumiem Cię i mocno tulę :* jak już mała się od Ciebie odczepi, to zrób, proszę, coś tylko dla siebie.
Moja kuzynka (nie wiem czy jeszcze) miała sklep HABA w PL za czasów Kacpra i Bartka mieliśmy mnóstwo rzeczy od nich i kurczę naprawdę fajne i trwałe mają produkty.
No śliczne i niepowtarzalne szkoda że na polskie warunki ceny wręcz wygórowane.A do tego jeszcze śliczne są . Ale i cena adekwatna...dlatego karuzelka narazie wisi na pałąku od baldahinu który był z dostawką, bo niestety patyk do karuzeli trzeba kupić osobno
No właśnie, jak przy chłopakach zawsze ktoś był i mi pomógł itp to człowiek tak nie odczuł tego a tu jestem można rzec sama więc idzie dostać na łeb...Wyjątkowo wiem co czujesz. Mój dziś daje ostro od 16:00 z hakiem.
No śliczne i niepowtarzalne szkoda że na polskie warunki ceny wręcz wygórowane.
Fajny ale chyba malutki??
My dziś byliśmy w pizzeri na obiedzie. Pizza i shoarma w K2.
Odpoczynek od garów był.
Jutro chłop wyjeżdża do DE.
Wróci na gwiazdkę
I jak się podoba Tytusowi ?