reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Firmy HABA. Ale nic się nie kręci i nie gra.
Za to motylki są na rzep i można je odczepić i się poz niej nimi bawić. W nich są grzechotki i piszczałki a skrzydełka szeleszczą
Moja kuzynka (nie wiem czy jeszcze) miała sklep HABA w PL ;) za czasów Kacpra i Bartka mieliśmy mnóstwo rzeczy od nich i kurczę naprawdę fajne i trwałe mają produkty.

To minie. Powtarzaj to sobie.
Ja też od dwóch godzin usypiam młodego, na szczęście stary ogarnął kolację i starszą. Jak go nie ma, jest trudniej, także rozumiem Cię i mocno tulę :* jak już mała się od Ciebie odczepi, to zrób, proszę, coś tylko dla siebie.
Dzięki Aniu, wiem że minie ale te momenty bezsilności są koszmarne. Żeby ona to leżała chociaż z 15 minut co jakiś czas, to w 15 minut wiele można zrobić a tak gdy już nie wiesz dlaczego płacze dziecko to zaczyna się jazda emocjonalna.

Moja kuzynka (nie wiem czy jeszcze) miała sklep HABA w PL ;) za czasów Kacpra i Bartka mieliśmy mnóstwo rzeczy od nich i kurczę naprawdę fajne i trwałe mają produkty.

A do tego jeszcze śliczne są . Ale i cena adekwatna...dlatego karuzelka narazie wisi na pałąku od baldahinu który był z dostawką, bo niestety patyk do karuzeli trzeba kupić osobno :dry:

No śliczne i niepowtarzalne szkoda że na polskie warunki ceny wręcz wygórowane.

Zapewne jeszcze zawyżone, bo w PL mało znane.
Karuzelka w przeliczeniu na zł.kosztuje tu jakieś 90zl. Ale właśnie bez pałąka, muzyczki, motorka... długo się zastanawiałam czy taka prosta wystarczy ale stwierdziłam, że muzyczkę to ja mogę jej na tel włączać i to za każdym razem inną hehe

reklama
Do góry