reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A zawsze się chwalicie obiadami to i ja się pochwalę obiadem robionym w prowizorycznych warunkach:
20181110_151821.jpg

Załączniki

• 20181110_151821.jpg
    20181110_151821.jpg
    711,3 KB · Wyświetleń: 430
Padam na ryj. Bitą godzinę młody odbijał sobie cały dzień bycia cudownym dzieckiem...
W końcu z różowym szumem kołysany na boki padł na całe 10 minut. Tyle dobrze że obudził się póki co wyciszony.

Natomiast do pieca daje moje najstarsze cudo. W piątek aż ze szkoły dzwonili... Po prostu mam dość. Jego.
Jak to mówią małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot... A u Ciebie wręcz kumulacja

U mnie taki obiad jak u Ciebie był ostatnie dwa dni to wypadało pokombinować :-D
U mnie przez 2 tyg mama była więc codziennie śniadanko naszykowane, objadek cieplutki i pyszny no ale wszystko co dobre szybko się kończy więc jedziemy na kanapkach. Każda z nas ma taki dzień że chętnie posłałaby dziecię w galaktykę.

Kurde falstart zrobiłam. Powinnaś mieć podane w książeczce grupę krwi, a na wypisie informacje o konflikcie w układzie AB0, jeśli wystąpił. Bo to nie wystarczy, że są różne grupy, jeszcze muszą wystąpić jakiestam przeciwciała i oni to badają, więc myślę, że byś wiedziała. Jak konflikt był tylko w układzie rh i dostałaś immunoglobuliny po porodzie, to jesteście chronieni. Zobacz załącznik 915334Zobacz załącznik 915335
Dzieki za odp. Niestety nie mam wpisanej w ksiazeczce grupy ani nigdzie w wypisie wzmianki o tym. Nic mi tez nie wiadomo na temat tego czy badali przeciwciala. W ciazy mialam wielokrotnie badane i nigdy sie nie wytworzyly i w ciazy mialam tez zastrzyk w 28 tyg.

reklama
Do góry