reklama
Sindi_@
Fanka BB :)
Jak to mówią małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot... A u Ciebie wręcz kumulacjaPadam na ryj. Bitą godzinę młody odbijał sobie cały dzień bycia cudownym dzieckiem...
W końcu z różowym szumem kołysany na boki padł na całe 10 minut. Tyle dobrze że obudził się póki co wyciszony.
Natomiast do pieca daje moje najstarsze cudo. W piątek aż ze szkoły dzwonili... Po prostu mam dość. Jego.
Nie.Mam pytanko czy wasze maluszki też mają tyle wojskowiny w uszkach? Bo u nas to kanapki można smarować tyle miodku produkuje
Sindi_@
Jak na prowizoryczny objad to bardzo smakowicie wygląda u mnie dziś na objad Nic czyli kanapkiA zawsze się chwalicie obiadami to i ja się pochwalę obiadem robionym w prowizorycznych warunkach:
Zobacz załącznik 915351
Duży i okropny nie żebym nie kochała ale czasem mam ochotę go odesłać na marsaJak to mówią małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot... A u Ciebie wręcz kumulacja
U mnie taki obiad jak u Ciebie był ostatnie dwa dni to wypadało pokombinowaćJak na prowizoryczny objad to bardzo smakowicie wygląda u mnie dziś na objad Nic czyli kanapki
Sindi_@
U mnie przez 2 tyg mama była więc codziennie śniadanko naszykowane, objadek cieplutki i pyszny no ale wszystko co dobre szybko się kończy więc jedziemy na kanapkach. Każda z nas ma taki dzień że chętnie posłałaby dziecię w galaktykę.U mnie taki obiad jak u Ciebie był ostatnie dwa dni to wypadało pokombinować
Angelika89
Dzieki za odp. Niestety nie mam wpisanej w ksiazeczce grupy ani nigdzie w wypisie wzmianki o tym. Nic mi tez nie wiadomo na temat tego czy badali przeciwciala. W ciazy mialam wielokrotnie badane i nigdy sie nie wytworzyly i w ciazy mialam tez zastrzyk w 28 tyg.Kurde falstart zrobiłam. Powinnaś mieć podane w książeczce grupę krwi, a na wypisie informacje o konflikcie w układzie AB0, jeśli wystąpił. Bo to nie wystarczy, że są różne grupy, jeszcze muszą wystąpić jakiestam przeciwciała i oni to badają, więc myślę, że byś wiedziała. Jak konflikt był tylko w układzie rh i dostałaś immunoglobuliny po porodzie, to jesteście chronieni. Zobacz załącznik 915334Zobacz załącznik 915335
reklama
BosaStopa87
O fajne miski. Co to za karuzela?Gimnastykowałam przez 3 dni ale nic nie dało niestety
Teraz od 25 min leży, gada do motylka i puszcza sobie dalej wesoło bąki
Zobacz załącznik 915339