reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja siedzę i czekam na gości. W końcu usiadłam od 6 rano! Nawet pod obiad wszystko przygotowałam a będą polędwiczki w sosie pieczarkowym.. pokroiłam natkę i tak mi ładnie pachnie w kuchni tak domowo:) wszystko sibie pokroiłam do małych miseczek na sos by jak przyjadą to tylko stopniowo wrzucać na patelnie :)

Młody w końcu zasnął.. ale przeżyłam chwile zwątpienia bo spał mi po 15 minut od rana i już myślałam ze tak będzie... ogólnie on oststnio bardzo dużo je.. tzn butli daje mu 90 ml ale zjada w końcu wszystko i ze dwa razy pomiędzy zażąda cycucha

Czytam twój wpis i tak się zastanawiam skadry ten katarek u niemowląt mojego meczy chyba 2 tyg i nie chce przejść nie podaje mu nic bo pierwszemu tez to szybko przechodziło boje się mu w ogóle coś dać bo on jest dzieckiem z antybiotykoterapi szpitalnej nie chce mu chemi wciskać poza tym już mu podajemy espumisan kiepsko nam ostatnio w dzień sypia twój tez ma taki sen sorki nie mam kogo zapytać wpisałam taki temat o śnie dziecka tu na forum ale nie wyskakuje a nie mam czasu nowego tworzyć a chyba będę musiala
Nie boisz się, że tak długi katar zejdzie na oskrzela? Może masz za suche powietrze w domu?
Babeczki. Nie nadrabiam. Mąż się mnie zepsuł i młody tez :) jedna krew. Stan na 12:15Zobacz załącznik 915283spia obaj. Spali. Bo młody to trzy min . Tak czułam to nawet nie kładłam gdzie indziej bo sie nie dało :p
Dużo zdrowia dla chłopaków!
To ja dziś bawię się w perfekcyjną panią domu. Sprzątam. Piorę. GOTUJĘ. Bawię dzidziusia. Nawet sama się wyfiokowałam. Włos. Make Up. Na zakupach byłam. A co!
Ślicznie wyglądasz :)

Hahaha no poniekąd [emoji14] ale takiego bym nie chciała [emoji23] i bez szpitala później :pUtalentowany chłopak!A jaka grupę krwi ma mały? Bo to jakie Wy macie grupy, to w tym momencie już nie ma znaczenia, tylko Twoja i synka.
Maly tez ma plus jak maz, ale nie pamietam jaka litera. Sprawdzali, bo od tego uzalezniali podanie immunoglobuliny i nie dali mi wyniku tylko ustnie powiedzieli. No i zastrzyk dali mi

Ostatnia edycja:
A i przyszedł bujaczek
Wzięliśmy ten tiny love
Ma muzyczkę, biały szum i wibracje ale bujać na boki muszę sama

IMG_5097.JPG

IMG_5099.JPG

Załączniki

• IMG_5097.JPG
    IMG_5097.JPG
    356,1 KB · Wyświetleń: 458
  • IMG_5099.JPG
    IMG_5099.JPG