D
Deleted member 180961
Gość
Jak ja to znam , mój mały cycał i byłam taka głodna że musiałem coś przekąsić
Ja tez jestem glodna w nocy, ale z reguly nic nie jem, zeby nie rozbudzac siebie i malego[emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja to znam , mój mały cycał i byłam taka głodna że musiałem coś przekąsić
Aniołek to była do środy, od środy diabeł wstąpił [emoji12]A na zdjęciach aniołek
Dobrze że masz męża i że może Cię wyręczyć chociaż na chwilkę .
Ja tez ale mloda jest przyssana do cyca cala noc nie mam mozliwosci poruszania sie heheJa tez jestem glodna w nocy, ale z reguly nic nie jem, zeby nie rozbudzac siebie i malego[emoji53]
Dawałam to nawet gdy nie miał. Po pierwsze żeby go nie bolało i ewidentnie ból mu doskwierał przez co wszystko inne jak jedzenie i spanie schodziło na drugi plan a po syropku mogliśmy się wyciszyć, nakarmić i spać po drugie żeby temp. nie dostał. Sama pewnie nie wpadłabym na to ale pediatra nam zalecił żeby profilaktycznie podać. Czopków nie chciałam bo wiem że dzieci ich nie lubią i nie chciałam przysporzyć mu dodatkowego stresu a syrop mu nawet posmakował.@GoJ jak nie ma mały temperatury też dajesz?
To fakt. Widzisz Miasto Stołeczne idzie w ch..j. Mają mnie totalnie w dupie, ale w Inogi dowiedziałam się że nie tylko mnie. Pani powiedziała mi że zawsze jest jakiś problem z papierami od nich.Po3. Ja pierdole idzie w tej Polsce zdechnac z braku gazu!!!
Bo już myślałam że on nienormalnyJa też miałam cały brzuch w siniakach
Ale pulpecik.Ale młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
Już czekaj bo ja o 20:00 to już po dobranocceIdę już spać GoJ napisz mi wiadomość prywatna to ci coś odpisze bo nie wiem jak pierwsza mam zaczac aby prywatnie napisać a nie mam sił już myśleć
Raczej nie. Nie jest to jeszcze mistrzostwo świata ale jest ok. Budzi się o 23:00 ja nieprzytomna biorę go do wyra i cycamy. Nie odkładam go do 4/5 tej. Tak jest nie idealnie ale dobrze bo się oboje wysypiamy jako tako.Goj, czyli juz nie chodzi spac o 17!?
U mnie dzisiaj jednorazowy rekord bo wytrzymal do 19..